Horoskop na úterý 13. února: Pusťte se do řešení problémů

Beran

Únor je nabitý událostmi všeho druhu, což je přesně to, co máte rádi. Nezapomínejte ale odpočívat, protože byste na jeho konci mohli být opravdu unaveni hektickým tempem. Dnes si dopřejte jeho zvolnění a průběžné dočerpání energie. Pomůže vám to.

Býk

Měli byste se teď snažit najít rovnováhu mezi tím, kolik vyděláte a kolik utratíte. Dnes si zkuste udělat soukromou bilanci příjmů a výdajů za poslední období, abyste viděli, kde můžete ušetřit. A pokud to už neděláte, myslete na vytvoření rezervy.

Blíženci

Spolehněte se dnes na svou intuici a logické uvažování. Obojí vám totiž bude skvělým rádcem a pomocníkem. Jednoduše díky nim odhalíte, kudy vede cesta k úspěchu a jak se k němu nejsnáze dostat. Budete inspirací i pro ostatní, tak si to nepokazte.

Rak

Únor je pro vás harmonický měsíc, což vám umožňuje prožívat ho v pohodě. Možná by dnes bylo dobré, abyste si promysleli, jak si ještě užít zbytek zimy. Můžete třeba vyrazit na hory. Pokud nelyžujete, nevadí. Procházky také prospějí vašemu zdraví.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě se svým partnerem hodíte! Vydrží váš vztah navěky, nebo jde jen o krátkodobou známost?
Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev

Dnes vám v práci nabídnou velmi zajímavou a příjemnou služební cestu. Bude sice krátká, ale i tak vám tento únik z reality všedních dnů pomůže dobít baterky a vyčistit si hlavu. Nemusíte ale čekat na pracovní cestu, klidně vyrazte někam sami.

Panna

V tomto dni jste neobyčejně přitažliví, Mars vám zrcadlí v očích neodolatelný sex-appeal a obdivovatelé se za vámi otáčejí jako mušky za světlem. Těšte se, čeká vás příjemný předkrm Valentýna! Faktem však je, že navzdory zájmu opačného pohlaví jste stydliví.

Váhy

Jste obdařeni pořádnou dávkou soucitu a empatie. Tyto vaše vlastnosti právě nyní vystupují do popředí. Lidé na vás oceňují, že umíte nejenom pohladit slovem, ale účinně pomáháte i tam, kde je to zapotřebí. A děláte to zcela nezištně, což je skvělé.

Štír

Můžete se dnes pustit bez obav i do řešení obtížných problémů. Přijdete totiž na východiska, která by vás dříve nenapadla. Díky Marsu, který dnes vstupuje do Vodnáře, máte bystrý úsudek a dokážete přitom navíc zachovat nadhled a zůstat optimističtí.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Zkuste využít tohoto období pro studium cizích jazyků, všechno by vám mělo jít snadno. Pokud je to možné, najděte si dnes v nabídce cestovních kanceláří pobyt v zahraničí, abyste se zdokonalili v konverzaci. Spojili byste tak příjemné s užitečným.

Kozoroh         

Je jen málo dnů, kdy vám dělá menší problémy formulovat své myšlenky a jasně se vyjádřit. Vaše rétorika je dnes nedostižná, a tak je okolí fascinováno tím, co říkáte. Má to hlavu i patu a je to srozumitelné. Nadto vše dokážete podat velmi zajímavě.

Vodnář          

Vaše finance jsou nyní v optimální kondici, a tak není důvod, abyste se vyhýbali nákupům. Můžete si pořídit vše, co potřebujete, a možná i něco navíc. Tak se dnes poohlédněte po tom, co byste si rádi dopřáli, a porovnejte si nabídky různých obchodníků.

Ryby  

Počítejte dnes s problémy v zaměstnání, zřejmě se bude vršit jedno nedorozumění za druhým a bude obtížné se s kýmkoliv domluvit. Vstup Marsu do Vodnáře není moc pozitivní, tak se to pokuste nějak vydržet. Myslete na to, že v březnu už bude mnohem lépe.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.