Nehodící se smaž. A přepiš!

S gumovacím rollerem Pilot FriXion Point Clicker budou vaše zápisky bez jediného škrtance a přehledné.

Gumovací roller není úplná novinka, Pilot uvedl na trh první gumovací pero již v roce 2007. Po FriXion Ballu s víčkem následovaly stiskací rollery, zvýraznovače… Zkrátka rodina gumovacích per nabízí psací potřeby různých technologií, protože pro každou příležitost potřebujeme jinou psací potřebu.

​Možná namítnete, že gumovací stiskací roller tedy není žádnou novinkou. Pilot v tomto novém rolleru představuje inovativní typ hrotu tzv. synergy hrot. Ten spojuje ty nejlepší vlastnosti konického a jehličkového hrotu. Narozdíl od jehličkového hrotu nepůsobí tak subtilně. Jehličkový hrot může spoustu spotřebitelů s „težší rukou“ odradit. Synergy hrot je oproti tomu robustnejší, zatímco jeho stopa je krásně tenká.

Co však zaujme na první pohled, je design pera. Stávající rollery, ať již s víčkem nebo stiskací, přicházejí vždy v barevném provedení odpovídajícímu barvě inkoustu. To může svádět k myšlence, že gumovací pera jsou díky své barevnosti určená pouze pro děti a školáky. Proto Pilot zvolil střízlivou černou barvu těla doplněnou barevným zakončením odpovídajícím barvě inkoustu.

Ale proč by dospěláci nemohli využívat tu samou výhodu, tedy gumování, i ve svých poznámkách.

Chtějí je přece také mít úhledné.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.