Horoskop na úterý 6. února: Vyhněte se předsudkům, mohli byste litovat

Beran

Vyjděte raději na vzduch zchladit své horké hlavičky. Předejdete nechtěným explozivním turbulencím! Venuše se nachází ve znamení Kozoroha a vaše vztahy s nejbližšími mění jako bleskem. Navštěvuje vás spousta přátel, kteří mají zvláštní moc smíchu.

Býk    

Na úkoly v zaměstnání se budete s předstihem připravovat doma. Moc dobře si totiž uvědomujete, že konkurence je veliká a pokud ji chcete předčít, musíte pracovat více než ostatní. Píle se koneckonců vyplatí. Nemyslete si, že šéf nevidí vaši snahu!

Blíženci          

Z kolegů se vám podaří udělat věrné přátele na celý život. Moc dobře si totiž uvědomujete, že pokud vám to má na pracovišti klapat, vzájemná důvěra a podpora jsou nejdůležitějšími pilíři úspěchu. Vaši spolupracovníci mají navíc úplně stejný názor.

Rak    

Večer dnes strávíte s přáteli ve veselém rozpoložení. Budete se bavit na všechna možná témata a dozvíte se také mnoho zajímavostí ze života jiných. Zároveň se však neubráníte srovnání, ze kterého váš život nevyjde sice špatně, ale také ne nejlépe.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Jen se bez zábran oddejte lásce, odměnou bude vaše zlatíčko cítící se jako Alenka v říši divů! Také pro vás nezadané je připraven dárek. Venuše slibuje, že pokud se s někým dnes seznámíte, existuje velká šance, že z toho vzejde krásné, trvalé spojení.

Panna 

Zásluhou partnera dnes přijdete k nemalým penězům. Překvapení bude veliké a neměli byste zapomenout ani na svůj protějšek, bez kterého by se vám něco takového nikdy nepovedlo. Vyjádřete mu svou vděčnost a peníze utraťte tak, abyste měli radost oba.

Váhy  

Na obzoru se rýsuje vážný vztah, což ve vás vzbuzuje rozporuplné pocity. Na jednu stranu jste rádi a pulzuje ve vás nadšené očekávání, ovšem zároveň se bojíte změny dosavadního způsobu života. Pokud onen krok neuděláte, nikdy se nepohnete z místa.

Štír     

V první fázi dne se úspěšně vypořádáváte s domácími věcmi, které se vám vymkly z rukou. Ať už režim domácnosti či skupinové kroužky vašich dětí, všemu je potřeba dát řád. Mimo domácí záležitosti víří Venuše taktéž vaše různé společenské aktivity.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2024!
Zjistěte, co Vás čeká v roce 2024! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Dnešek strávíte s kolegy při práci na týmovém úkolu. I když zpočátku budete lehce otrávení a nejraději byste se všem klidili z očí, nakonec se z povinnosti vyklube dobrá zábava. Navíc se při ní sblížíte s mnoha spolupracovníky, které dosud neznáte.

Kozoroh         

Podaří se vám získat srdce jisté osoby. Zdaleka ale ještě nemáte vyhráno, proto rozhodně neusněte na vavřínech. Snažte se dotáhnout věc do konce. I když se možná nyní zdá, že je vše jasné, počátky vztahu jsou nejsložitější a nejdůležitější fází.

Vodnář          

Někdo se s vámi bude chtít seznámit. Pravděpodobně však narazí na nepřístupnou hradbu chladu a nezájmu. Snažte se dotyčného trochu víc poznat. Dokud tak neučiníte, nikdy nezjistíte, o co ve skutečnosti přicházíte. Mohli byste později začít litovat.

Ryby  

Seznámíte se s velice zajímavým člověkem, jehož životní postoje a názory vám budou velmi sympatické. Zatoužíte proto o dotyčném zjistit více. Zde však můžete narazit na nepřístupnost a obavy. Připravte se, že chvilku potrvá, než získáte plnou důvěru.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.