Pizingerová vyrazila na dámskou jízdu. Noční život si moc neužíváme, řekla

Vendula Pizingerová s malým synkem Josefem se rozhodla ohřát se během studených zimních měsíců na Kapverdách. "Je tady nádherně, je tady krásné tyrkysové moře a jsou tu příjemní lidé. Myslím si, že Afrika láká barvami i svou speciální vůní. Tak jsem si řekla, proč to nezkusit?" prozradila.

"My jsme letos už jednou v Africe byli, a to v Namibii, bez malého. Tak mi to bylo líto. Vždycky to tak jako máma mám, když je někde a není se mnou dítě. Tak jsem to chtěla malému vynahradit. Říkala jsem si, že ještě než začnou děti chodit do školy, měly by co nejvíc poznávat, cestovat a užívat si to, než jim začnou povinnosti," míní Pizingerová.

[chooze:article;value:533035]

​Na ostrov vyrazila i s kamarádkami a jejich dětmi, které jí dělají společnost. "My jsme tady spokojení, viděli jsme krásné věci. Jediné, co nás bohužel potkalo, že ty děti chodí brzo spát, takže si neužíváme ten noční život, který tady taky je, což mě překvapilo. Takže trávíme ty večery třeba na pláži při západu slunce a je to takové romantické," líbí se jí.

Do Kapverd se zamilovala a rozhodně to není její poslední návštěva, i když už nyní ho pořádně prozkoumala. "Ten ostrov je malinkatý, což je pro děti ideální. Viděli jsme solné jezero, bylo neskutečné. Byli jsme i v místní restauraci a tam jsme byli překvapení, protože nám ty děti moc nejedí a tam se přejedly, takže místní kuchyně je oslovila," uzavřela Pizingerová.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.