Agáta Hanychová zase provokuje. S Dopitou oznámila velkou novinku

[chooze:gallery;value:33447]

​Agáta Hanychová má za sebou perný rok. Během roku 2023 stihla porodit dceru Rozárii, kterou má s Jaromírem Soukupem, následně se s ním rozešla a během pár měsíců se dala dohromady s otcem svého syna Kryšpína Mirkem Dopitou. Na konci prosince si Dopitu dokonce ještě stihla i vzít. 

Po boku sportovce Hanychová rozkvetla, což dokazuje i nová fotografie, kterou influencerka sdílela na instagramu. K té navíc doplnila tajemný popisek. "Něco velkého přijde," napsala Agáta. Žádné další detaily ale manželé nesdělili.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Její fanoušci, zejména pak fanynky, se hned vrhli do spekulací. Většina z nich má jasno ohledně toho, že se Hanychová dočká už čtvrtého potomka. "Teda jestli jste těhotná, tak smekám. Mimčo, že jo. Stopro další přírůstek," spekulují lidé.

[chooze:article;value:538092]

​Jiní jsou zase přesvědčení, že se Hanychová nebo Dopita zúčastní soutěže Survivor. Ta na televizi Nova a Voyo začne na konci února. Objevily se ale i negativní hlasy. Někteří lidé spekulují například o tom, že se chystá další rozvod.

Hanychová byla v minulosti vdaná za herce Jakuba Prachaře, se kterým má dceru Miu. S Prachařem, ale stejně jako se Soukupem, momentálně nemá moc dobré vztahy. Oba tatínci jí například zakazují ukazovat dcery na sociálních sítích, což influencerka nese dost nelibě.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody (4/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.