Zášť k princezně. Královská rodina dala Meghan jasně najevo, že není jako Kate

[chooze:gallery;value:31022]

​Bývalá herečka Meghan Markleová s princem Harrym žije ve Spojených státech a s britskou královskou rodinou nemá moc dobré vztahy. Jedním z důvodů by mohla být událost z roku 2018, kdy bylo Meghan odepřeno její přání na lepší bydlení, uvedl britský deník Express.

Meghan měla totiž podle deníku "drzé požadavky". Chtěla prý věci "podobné hodnoty" jako princezna Kate. Královská expertka Kinsey Schofieldová v rozhovoru pro GB News odhalila, že Meghan se měla obrátit na Buckinghamský palác s požadavkem na lepší ubytování.

"Meghan Markleová poté, co se provdala za prince Harryho, oslovila rodinu a zeptala se, zda by mohli mít apartmá na hradě Windsor," prozradila expertka. "Chtěla sdílet stejný prostor s královnou a z mnoha důvodů jí byl tento prostor odepřen," dodala. 

[chooze:article;value:537381]

​Jedním z důvodů měla být skutečnost, že soukromí páru by mohlo být narušeno během turistických prohlídek hradu Windsor. Dle expertky Meghanin požadavek vzešel z "fixace" na to, co měla tehdejší vévodkyně z Cambridge Kate, a ze snahy mít "něco podobné hodnoty".

Harry a Meghan po svatbě darem nakonec dostali rezidenci nedaleko hradu Windsor. Kate a William žili v té době v Kensingtonském paláci. Nedávno se přestěhovali do domu ve Windsoru.

Princezna Kate se momentálně zotavuje po operaci. Palác kolem události ale informuje opatrně (25/1/24):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.