Neznáte ho? Muže srazil vlak. Policistům se nedaří zjistit, kdo to je

[chooze:gallery;value:34637]

Vlak muže srazil v pátek 1. prosince 2023 po půl sedmé večer nedaleko obce Třemošná na Plzeňsku. "Osoba vstoupila do kolejiště před přijíždějící vlak a utrpěla zranění neslučitelná se životem," informovala policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Vyšetřovatelé ale u muže nenašli žádné doklady. "Vzhledem k tomu, že se dosavadním šetřením nepodařilo zjistit totožnost zemřelého, prosíme všechny občany, kteří mají jakékoliv informace k osobě zemřelého muže, aby kontaktovali nejbližší obvodní oddělení nebo zavolali na bezplatnou linku 158," vyzvala Raindlová.

[chooze:article;value:538386]

Muži mohlo být přibližně 50 let, byl vysoký asi 178 centimetrů, měl krátké prošedivělé hnědé vlasy, strniště na tváři a modré oči.

"Při ohledání těla bylo zjištěno, že má 20centimetrovou jizvu na pravé straně hrudníku pod podpažní jamkou, dále dvě dvoucentimetrové jizvy při horním okraji žeber a několik dalších jizev na horních končetinách. Dále bylo zjištěno, že muž má o několik centimetrů kratší pravou dolní končetinu oproti levé," popsala Raindlová.

Na sobě měl dotyčný černou zimní bundu s tenkým bílým proužkem a kapucí ve velikosti M, tmavě modrý svetr s německými vlajkami na ramenou, modré triko s dlouhým rukávem, modré džíny a kotníkové boty značky Kilimanjaro ve velikosti 42.

Srážka vlaku s kamionem na Karvinsku odhalila chybu přejezdu. Více se dozvíte v následující reportáži (1/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.