Horoskop na čtvrtek 1. února: Čeká vás velké milostné lákadlo

Beran

Od božího rána vás oslovuje přátelská Venuše, která doposud spíše zlobila a nyní chce vše napravit. Svádí vás ke skupinovým aktivitám, přičemž lákavý tón její flétny nejsilněji zní v odpoledních hodinách, kdy budete nejenom družní, ale i vtipní.

Býk    

Únor bude pro vás tak trochu rozporuplný měsíc. Mísí se v něm kladné i záporné energie a nikdy nevíte, která vás kdy překvapí. Ve čtvrtek byste se mohli dočkat nedorozumění, průtahů a intrik v práci. Buďte proto opatrní a nevěřte lidem vše, co říkají!

Blíženci         

Vám, motýlkové zvěrokruhu, kterým se zalíbilo v oáze manželství, posílá Venuše únorový dárek. Váš vztah má být ještě více upevněn, přičemž prohloubení citů vzniká na základě něčeho mysteriózního a zvláštního. Budete se vznášet několik metrů nad zemí.

Rak    

Partnerský vztah je pro vás v tomto období důležitou parketou, ale zpočátku dne se nemůžete zbavit pocitu, že je vaše zlatíčko poněkud bez jiskry. Toužíte vztah silněji zakotvit a cítíte potřebu nějakého společném projektu, abyste spolu byli více.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte zimní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy - nic není tabu!

Lev     

Můžete se dnes směle pustit do prosazování svých zájmů. Disponujete teď dostatkem síly i vůle k uskutečnění všeho, co jste si předsevzali. Překážky vás neděsí a jste odhodlaní se jim postavit čelem. Navíc se můžete spolehnout i na lidi okolo sebe.

Panna 

Milostné prožitky jsou pro vás nyní sladkou oázou a je vám přáno si to všechno pořádně vychutnat. Aktivní Mars v Kozorohu vám poskytuje energii k tomu, abyste konečně roztočili kolo vášně. Okupují vás hezky hříšné myšlenky na váš protějšek? Jeho také.

Váhy  

Romantika je vaší silnou stránkou, nicméně na počátku dneška jste v lásce spíše praktičtější. Především ve dnech jako je tento rozumně zvažujete své city a děláte si pořádek také ve výdajích spojených s požitky. Prostě to berete oproti obezřetněji.

Štír     

Máte dojem, že všude kolem vás je v poslední době hodně nervozity. Zdá se vám, že lidé řeší zbytečnosti a propadají kvůli tomu hysterii. Vaše mírumilovná povaha to těžce snáší, nerozumíte tomu. Dnes se to projeví zejména ve vašem zaměstnání.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v únoru těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Venuše setrvává stále ještě v zemitém znamení Kozoroha, což je vám, jakožto v jádru expanzivním střelám, nanejvýš ku prospěchu. Pokud v této době startujete partnerský vztah, velmi se na něho soustředíte a chcete ho prožívat více romanticky.

Kozoroh         

Hází na vás kolega vyzývavé pohledy? I když jste možná bez závazků, dobře si promyslete, co děláte. Pokud se totiž jedná o pouhé flirtování a fyzickou přitažlivost, jen těžko z toho vzejde něco dobrého. Míchat osobní život s profesním nedělá dobrotu.

Vodnář           

Dnes se stanete velkým milostným lákadlem pro široké okolí. Sex-appeal z vás přímo vyzařuje, navíc máte skvělou náladu a komunikace vám tím pádem rozhodně nedělá problém. I když máte na výběr, uvědomte si své priority a raději z nich neslevujte.

Ryby  

V tomto náročném lednovém období udělejte něco pro sebe. Zkuste se zaměřit na to, abyste se vzdělávali, například se začněte učit cizí jazyk. Můžete se dnes podívat i po tom, kde v okolí probíhají kurzy jógy či tance. Pobavíte se a zlepšíte si kondici.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.