Velké trápení Richarda Krajča končí: Jeho žena přežila a může zpět do Česka

[chooze:gallery;value:34404]

Zpěvák ​Richard Krajčo si může pořádně oddechnout. Jeho manželka Karin se konečně uzdravila a načerpala dostatek síly na návrat zpět do České republiky. "Tak si pro ni letím. A snad si ji už přivezu, nemůžu se dočkat," svěřil se Krajčo na sociálních sítích.

Z dovolené se totiž musel vrátit s dětmi do Prahy sám a zesláblou Karin nechat v exotickém ráji odpočívat. Po prodělané nemoci neměla scenáristka dostatek sil, aby zvládla dlouhý let. Odloučení manželů však už brzy skončí, z čehož se Krajčo pořádně raduje.

[chooze:article;value:536440]

"Tak na zdraví," dodal zpěvák se skleničkou v ruce a připil si v letadle na to, že už brzy se se svou láskou opět shledá. O Vánocích ji přitom málem ztratil. 

"Až teď se můžu konečně alespoň trochu nadechnout. Ten čas až do tohoto dne jsem vyplnila horečkou, narůstající bolestí na hrudi, dusivým kašlem, kdy jsem cítila, jak mi v plicích bublá horká voda. Pár nocí jsem probděla a pár dnů se uklidňovala, že to přejde, než jsem zašla pro pomoc ke kamarádce doktorce," popsala začátkem ledna Karin vážnou nemoc.

Přiznala, že málem zemřela. "Vytáhla mě hrobníkovi z lopaty, hrály jsme o minuty. Těžký oboustranný zápal plic a covidové plíce. Z nejhoršího jsem venku, ale s rodinkou domů neodletím, v mém stavu je to zatím nemožné," dodala tehdy Krajčova manželka.

Krajčův odvážný plán: Mám doma sbírku kabelek, kterou mi ženy budou závidět (12/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.