Princ William poslal Kate do nemocnice jasnou zprávu. Ukázal, co je důležité

Britská princezna Kate nyní absolvuje rekonvalescenci po operaci břicha a zatím není stanoven termín, kdy se vrátí do svého běžného životního rytmu. Princ William kvůli ní odvolal veškerý plánovaný program. Jde o jasný vzkaz princezně, řekla webu OK!.

"To, že se William rozhodl odložit povinnosti, je zcela v souladu s jejich názorem, že rodina je pro ně nejdůležitější," poznamenala. "Dávají přednost rodinnému životu a já jim za to vždycky tleskám. Teď je doba, kdy děti budou tátu potřebovat víc než kdy jindy, protože jejich maminka je v nemocnici, takže je bude uklidňovat," dodala.

Odborníci zmiňovaní britským Expressem se domnívají, že má Kate nyní čas věnovat se novým koníčkům nebo získat nové dovednosti.

[chooze:article;value:539165]

​Novináři zmiňují například pletení, což je činnost, o které dříve přiznala, že s ní bojuje. "Zkoušela jsem plést a jsem opravdu špatná. Chtěla jsem svému synovi Georgovi vyrobit svetr, ale dostala jsem se jen do poloviny," měla princezna uvést v roce 2013 během návštěvy Glasgow.

Kate v současnosti není jediným členem královské rodiny, který se léčí. Buckinghamský palác v pátek oznámil, že byl král Karel přijat do londýnské nemocnice k plánovanému ošetření, informoval Guardian.

Princezna Kate se zotavuje z operace břicha. Rakovinou netrpí, uvedl Palác (25/1/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.