Záhadná smrt krásné herečky. Našli ji doma, policie zahájila vyšetřování

Populární modelka z magazínu Playboy je po smrti. Masuimi Max tento týden zemřela ve věku 45 let v Las Vegas, informuje web TMZ. Policie údajně našla její bezvládné tělo u ní doma. Předběžně vyloučili násilnou smrt. I tak ale po zjištění záhadného úmrtí zahájili vyšetřování všech okolností. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený MⒶSUiMi ⋆ MⒶX (@masuimimax)

Modelka zahájila svou kariéru v roce 2000, od té doby se pravidelně objevovala v populárních časopisech jako Maxim, Playboy nebo Alt Magazin. Proslavila se ale také jako herečka. Hrála například ve filmu xXx:Nová dimenze z roku 2005 nebo béčkových akčních filmech jako Vraždící perníček vs. zlý Bong nebo Toxický mstitel 4: Masakr ve městě. 

[chooze:article;value:538914]

​Podle webu The Sun na sexy modelku s láskou vzpomínají fanoušci. "Byla jedna z těch, o jejíž tvorbě jsem se dozvěděla, když mi bylo lehce přes dvacet. Tvořila úžasné umění a byla tak krásná. Ať odpočívá v pokoji," truchlí jedna z fanynek na sociální síti X. Poctu jí vzdal i americký fotograf Justin Forte, který ji naposledy fotil pro časopis. "Nemohl jsem vědět, že to bude naše poslední focení. Smrt Masuimi mě zasáhla," napsal na instagramu. 

Zemřela Lynn Marta, sexbomba 70. let. Hvězda proslulého westernu podlehla rakovině (1/2024): 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.