Muž (23) se přiznal k vraždě u rybníka i napadením v Praze. Obviněný není

"V průběhu výslechu se zadržený třiadvacetiletý muž přiznal k napadení v Kunratickém lese, napadení ženy s kočárkem a k vraždě u Kyjského rybníka," oznámili v sobotu policisté na sociální síti X.

Obviněný ale stále není. "Na základě předběžného zkoumání psychiatra není muž v současné chvíli schopen dalších úkonů," vysvětlili kriminalisté.

Nález mrtvého muže u Kyjského rybníka kriminalisté vyšetřují od čtvrtka.  "Byl kvalifikovaný jako vražda," oznámili v pátek. "Protože je to vzdušnou čarou asi 1,3 km od místa útoku sekerou, musíme se zabývat i skutečností, že spolu mohou případy souviset," dodali.

[chooze:article;value:539134]

V Kunratickém lese muž podle policie zaútočil například na seniora, který tam zrovna běhal. Toho museli záchranáři převézt do nemocnice na ošetření. Do pátrání po pachateli se zapojil i policejní vrtulník.

"Záchranáři měli v péči přibližně 70letého muže s otevřeným poraněním hlavy, přičemž po primárním ošetření byl pacient při vědomí transportován na nejbližší traumatologickou ambulanci," potvrdili záchranáři.

Brutální útoky v Praze. Policisté zadrželi podezřelého (1/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.