Vašek Matějovský oznámil radostnou novinku. S přítelkyní čekají dítě

Oblíbený herec a moderátor Václav Matějovský je štěstím bez sebe. Jeho přítelkyně Karolína je totiž těhotná. "Taky se vám zdá, že letos všichni rodí?" napsal ke krátkému videu instagramu Vašek, který září i v seriálu TV Nova Jedna rodina.

Své fanoušky pak potěšil i dalšími detaily ze svého soukromého života. "Je to kluk!," pochlubil se svým přátelům v příspěvku na instragramu. 

Netrvalo dlouho a po jeho příspěvkem se objevila řada gratulantů. "Kájiček bude maminka," vzkázala jeho přítelkyni Vaškova kamarádka a jedna ze soutěžících minulého ročníku soutěže Survivor Česko a Slovensko Kateřina Klinderová. Raduje se i herečka Veronika Arichteva. "Moc gratuluju oběma. Teda všem třem," napsala. 

[chooze:article;value:533782]

​Vašek Matějovský, který svým hlasem provázel i diváky Love Islandu a byl hvězdou seriálu Ulice, už několikrát opakoval, že jeho přítelkyně Karolína je pro něj ta pravá. Pro televizi Nova před Vánoci prozradil, jak spolu tráví čas. "Líbí se mi, že se pořád spolu smějeme. To zní jako kýč, ale máme momenty, kdy oba dostaneme záchvat smíchu a to mě baví," svěřil se. 

Rozněžnělý Vašek Matějovský: Přítelkyně mi změnila život: 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.