Vlčí úplněk má magickou sílu. Přináší štěstí ve hře, říká astroložka

Lednovému úplňku se říká vlčí nebo ledový. "Vlci jsou symbolem rodiny. Ve smečce dokážou přežít i ti nejslabší jedinci, které ostatní vlci chrání. Vlčí úplněk tak dá do popředí rodinu a lásku. Lidová tradice říká, že během vlčího úplňku se u vlků může objevit zvýšená agresivita nebo neobvyklé chování. Vlčí úplněk je považován za období magické síly," řekla astroložka a numeroložka Hana Černá.

První letošní úplněk ve znamení ohnivého Lva podle ní bude mít velkou sílu. "Lednový úplněk ve Lvu nám dodá ohnivou energii, ráznost, touhu vyniknout, nárůst sebevědomí, ale i prchlivost. Poroste naše touha vyniknout a ukázat světu, co v nás je. Budeme více aktivní, zvýší se naše sebevědomí a schopnost komunikace," nastínila.

[chooze:article;value:533991]

​Můžete tak čtvrtek využít k prosazování svých záměrů. "Budeme si umět získat ostatní na svou stranu. Nebudeme mít problém hovořit na veřejnosti. Den napomáhá k úspěchu, povýšení, pokroku a společenskému postupu. Den je vhodný i pro soutěžení či konkurzy. Nebude nám dělat problém lví sebechvála," popsala astroložka.

"Budou nám také vládnout silné emoce, vášeň a láska, což může posílit vztahy a projev náklonnosti. Budeme také toužit po společnosti. V rodině je to den vhodný pro výlety, romantické procházky a společné akce. Zkrátka být spolu, užívat si a poznávat. Úplněk zvýrazní potřebu lásky a uznání od ostatních," doplnila.

[chooze:article;value:534104]

Numerologie

Po stránce numerologické je den pod číslem 7. "Půjde tak o období vhodné pro studium, vše si lépe zapamatujeme. Měli bychom přemýšlet nad tím, čeho chceme v životě dál dosáhnout a jak se chceme rozvíjet. Mohou se objevit i nečekané originální nápady či osvícení. Den přináší štěstí ve hře. Na negativní úrovni období může přinést pocity osamělosti," zmínila numeroložka.

Zdraví

Co se týče zdraví, měli byste si hlídat krevní tlak. "Znamení Lva ovlivňuje srdce, Lev totiž žije srdcem a naplno. Neměli byste se fyzicky namáhat, nepřetěžujte se a zmírněte tempo. Hlavně dejte pozor na emoce a nerozčilujte se," doporučila Černá.

[chooze:article;value:534114]

Dny v tomto období jsou vhodné procházky. "Mohou se ale zhoršit problémy se zády. Podpořte krevní oběh a zádové svaly třeba krátkým ranním cvičením. Vhodné jsou i olejové masáže. Lékařské zákroky se při úplňku nedoporučují, tedy kromě těch, které nelze odkládat," zmínila astroložka.

Jídelníček

V období úplňku byste podle ní měli jíst hodně ovoce, zeleniny, drůbežího masa a ryb. "Lidé trpící vysokým krevním tlakem a jinými srdečními poruchami by měli omezit sůl, kávu a jídla s vysokým cholesterolem. Úplněk podporuje také očistu těla, detoxikaci. Dodržujte pitný režim, vhodná je voda nebo bylinkové a čisticí čaje," uzavřela.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.