Populární pěvecké trio rozezní Prahu. Na pódiu se chtějí projet favoritem

[chooze:gallery;value:34550]

​Mladí zpěváci objeli s projektem Muzikály Naruby téměř celé Česko a zazpívali si v mnoha kulturních domech. Po vyprodané Lucerně si chtějí splnit další sen a rozhodli se uspořádat 2. listopadu 2024 velkou show v O2 universu. Tam chtějí předvést hned několik originálních kousků, kde si diváci kromě zpěvu užijí i notnou dávku recese. 

"Moc se těšíme, protože všechno, co se děje kolem Muzikálů Naruby, je pro nás takový krásný překvapivý vývoj. Muzikály Naruby totiž vznikly celkem náhodou takovým jedním koncertem, o kterém jsme si mysleli, že bude možná i poslední. Za dva roky jsme ale projeli celou republiku, vyprodali Lucernu a teď nás čeká O2 universum," popsal Vágner.

[chooze:article;value:509722]

V hale se trojice zpěváků chce projet ve starém favoritu, během příprav na koncert si to i potrénovali. "Tento projekt je sice mladý, ale my jsme velice kreativní, tak máme plnou hlavu nápadů a myslím si, že naši fanoušci se mají na co těšit. My občas překvapujeme i sami sebe tím, co všechno bychom rádi ukázali. Uvidíme, jestli nám to hala dovolí, a třeba pro nás nakonec nebude i malá," zasmál se Honza Kopečný.

V jejich podání zazní celá řada oblíbených hitů z muzikálů. "Naruby spočívá v tom, že někdy překvapíme i sami sebe, ale je to především o tom, že náš repertoár je složený z absolutně těch největších, nejznámějších a nejoblíbenějších muzikálových písniček," objasnil Vágner.

[chooze:article;value:531173]

Společně zpívají i písně známých kolegyň. "Ženských partů je nespočet a ty melodie jsou nádherné. A my jsme jim s klukama záviděli, že mají tu čest zpívat ty krásné melodie, a tak jsme si řekli, že to uděláme po svém, dá se říct naruby," vysvětlil Ryšavý.

Kapela Jelen o velkolepém koncertu: Měli jsme štěstí a fanoušky, co nás podrželi (12/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.