Donalda Trumpa čeká další souboj. Zůstala mu jediná soupeřka

New Hampshire je po Iowě dalším státem, ve kterém dají republikánští voliči najevo, koho chtějí mít za prezidenta. Poté, co v neděli z primárek odstoupil floridský guvernér Ron de Santis, už zůstává jedinou Trumpovou soupeřkou Nikki Haleyová.

"Pro Donalda Trumpa jsem hlasovala dvakrát. Byla jsem hrdá na to, že jsem za jeho vlády mohla sloužit Americe. Zůstal ale za ním chaos. Nemůžeme dovolit, aby byl svět v plamenech a prožívat další čtyři roky chaosu, protože to nepřežijeme," uvedla Haleyová.

[chooze:article;value:538270]

​V pondělí měli republikánští kandidáti poslední možnost přesvědčit voliče o tom, že právě jim by měli dát svůj hlas. "Vstaňte z postele a jděte volit. Jděte všichni ven, protože musíme vyhrát s velkým náskokem. Je potřeba, abychom všem v listopadu vyslali jasný signál, že si na nic nehrajeme. Tato země se ocitla v pekle," burcoval voliče Donald Trump. Hlavní favorit republikánů se ale na svém volebním shromáždění setkal i s protesty.

Odvoleno už má šest registrovaných voličů v nejmenší obci v New Hampshiru - Dixville Notch. Všichni o úterní půlnoci prý odevzdali svůj hlas Nikki Haleyové.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.