Kate je neuvěřitelná. Její plány po operaci předčily očekávání

Vévodkyně Kate je k nezastavení. Ani po náročném lékařském zákroku nechce přestat pracovat a podle deníku Sun plánuje plnit své povinnosti alespoň z postele – tedy jakmile ji propustí ze soukromé londýnské kliniky, kde tento týden operaci břicha podstoupila.

I když se princezně z Walesu údajně daří dobře, z nemocnice ji propustí pravděpodobně až ke konci ledna a podle Kensingtonského paláce by se na veřejnosti měla opět začít objevovat pravděpodobně až v době kolem Velikonoc. Její současný zdravotní stav tak rozhodně nelze brát na lehkou váhu.

[chooze:article;value:537798]

Podle experta na královskou rodinu Michaela Colea navíc není jisté, že se do jara skutečně zotaví. Dům Adelaide Cottage na Windsorském panství, kde teď rodina prince a princezny z Walesu bydlí, prý totiž není pro zotavení se úplně nejvhodnější.

Jeho dřívější obyvatelka Rosemary Townsendová, manželka vojenského pobočníka krále Jiřího IV. a královny Alžběty II. Petera Townsenda, si na něj totiž dost stěžovala. "Ve svých pamětech napsala, že to bylo nejchladnější místo, jaké kdy ve svém životě zažila. Takže to možná není to nejlepší místo, kde by se vám mělo udělat líp, zvláště v této dost studené zimě," cituje Colea deník Mirror.

Princezna Kate je v nemocnici. Kvůli operaci výrazně omezí veřejný život:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.