Horoskop na sobotu 20. ledna: Podaří se vám vyřešit dlouhodobý problém

Beran

Pokud možno, naplánujte některé rozhodnutí o rodinných financích hned na začátek dne, kdy Luna aktivuje planetu Venuši, tedy planetu vašich peněz. Tato štědrá vládkyně potutelně naznačuje, že se vám může vskutku neobyčejně zadařit!

Býk    

Nečekaná myšlenka může být trefa do černého! Co se týče důležitých nákupů, uskutečňujte je buď před polednem, nebo pak až kvečeru, váš úsudek je v této době bystřejší. Nebojte se také novot, a pokud vás něco už dlouho lákalo, ponořte se do víru nového.

Blíženci          

Milí Blíženci, pokud vám chce někdo prodat za výprodejní cenu Karlštejn, odolejte pokušení a nepouštějte se do pochybných finančních operací! Raději se věnujte rodinným záležitostem a finance nechte až na pondělí, to budete racionálnější.

Rak    

Úvahy o financích jsou důležitým bodem tohoto dne. Je známo, že tato tematika je pro vás celoživotně důležitá, ovšem nyní vás mohou přepadat pocity, že peníze jsou kořenem všeho zla. Nicméně, než budete úspěšnější, zažeňte tyto negativní názory.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc
roku 2024! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte, nejen co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Slunce vstupuje do Vodnáře a vyznamenává se! Můžete získat téměř tolik, kolik si přejete, rozhodnutí je ve vašich rukou. Šampaňské by si mohl zasloužit především odpolední přísun informací, který zavání štěstím ve finančních spekulacích.

Panna 

Začnete být konečně nad věcí a všechny nepříjemné situace ve svém životě si budete schopní lehce vysvětlit. Nikomu nic nebudete vyčítat a začnete přiznávat také vlastní nedostatky. To vám umožní získat si pověst oduševnělé osoby, která ví a zná.

Váhy  

Vliv Slunce vstupujícího do Vodnáře bude nemalý. Přináší zaměření na skupiny a přátele. Pakliže máte s někým z vašich přátel nevyřešený problém, může se teď výrazně projevit a vy byste to měli dát do pořádku. Budete mít hned lepší náladu.

Štír     

Ve sféře peněz by to nyní chtělo nadhled, protože vás může daná situace znervózňovat. Venuše je rozmarná a chtivá, láká svou vábničkou a vyvolává ve vás zájem o luxusní věci. V cestě však stojí Jupiter, který si dává načas a zpomaluje finanční tok.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Oblast financí je teď na výsluní a zůstane tam po většinu dne. Věnujete se diskuzím o penězích – kolik vyděláváte, utrácíte a co je pro vás kolem peněz podstatné. Dostáváte se na vrchol schopností získávat větší příjmy a jste skoro za vodou.

Kozoroh         

Při dnešku se nevěnujte ničemu jinému než studování knih. Máte se naučit chápat psychické nemoci druhých lidí. Vztek a křik nemusí být totiž nutně známkou útoku, ale spíše voláním o pomoc. Budete tak lépe připraveni na domácí i pracovní rozbroje.

Vodnář          

Vaše rodina se nyní chová velice hezky, a to nejenom k vám, ale překvapivě i k vaší drahé polovičce. Považujte si toho a snažte se, aby jim to vydrželo co nejdéle. Jste navíc nesmírně rádi, že na rozdíl od některých nemáte doma tradiční žabomyší války.

Ryby  

Planety dále napovídají, že finanční podpora je možná i díky seznámení se s velmi vlivnou osobou. Na druhou stranu jsou zde ale i takoví, kteří vás systematicky vysávají. Že tušíte, o koho jde? Pokud máte na mysli okolí, vaše intuice zabodovala.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.