Obrovská proměna nemocného Kozuba: Zhubnul a nechal se ostříhat dohola

[chooze:gallery;value:34349]

Štěpán Kozub přiznal, že na 1. leden letošního roku jen tak nezapomene, objevily se u něj totiž výrazné zdravotní potíže. "Měl jsem hodně času přemýšlet, hodně času odpočívat. Tělo si řeklo STOP," přiznal Kozub na sociálních sítích.

Aktuálně se snaží postavit opět na nohy a vrátit se do pracovního tempa. Po nemoci se však výrazně změnil. Kromě toho, že herec trochu zhubnul, zbavil se také svých dlouhých vlasů a nechal se ostříhat dohola. "Tak pojďme, stand-up," zveřejnil svou fotografii na instagramu a dal jasně najevo, že je připravený na další vystoupení.

[chooze:article;value:536520]

"Práce, večer, návrat zpět, komedie, klub," popsal zásadní moment Kozub. Některé své sledující příspěvkem uklidnil, báli se totiž, že končí. "Štěpán je zdráv?" podivila se jedna z fanynek. "Hlavně opatrně," poradila mu další.

Po nasazené léčbě se sice komikovi udělalo lépe, chce na sebe ale začít dávat větší pozor. "Pomalu opět startuji do nových dnů. Teď už ovšem vím, že na to musím jít trošku jinak! Jdeme na to!! Není čas ztrácet čas," svěřil se improvizátor.

Štěpán Kozub o svých láskách: Podělil se o některá traumata (12/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.