Češi stále kupují zájezdy na pobočce. Vrací se za oblíbenými prodejci

Nákupy on-line jsou dennodenní záležitostí. "To platí i pro koupi zájezdu on-line. Klienti, kteří jezdí často do stejných destinací a hotelů, tak rádi nakupují přes internet, protože už ví, co nakupují a nepotřebují se doptávat na další informace," zmínila obchodní ředitelka CK Blue Style Nicole Okonkwo Gattusová.

Koupit dovolenou on-line není podle ní vůbec složité. "Nepotřebujete nic zvláštního. Potřebujete pouze osobní údaje toho, kdo zájezd objednává a údaje o ostatních cestujících. Potom jen následujete jednotlivé kroky rezervace tak, abyste ji mohli dokončit," nastínila.

[chooze:article;value:536825]

​I přes nastupující mladou generaci nebo úsporu času stále hodně lidí vyhledává při koupi zájezdů právě pobočky. "Ani mladí lidé nenakupují pouze on-line. V posledních letech se síť našich poboček rozrostla. Momentálně jich máme 65, protože chceme být klientům ještě blíže," doplnila.

Pobočky vyhledávají podle ní lidé, kteří necestují pravidelně. "Mají jistotu, když někoho vidí, vzbuzuje to v nich důvěru. A hodně se vrací za svými oblíbenými prodejci," zmínila obchodní ředitelka.

[chooze:article;value:536806]

​Jedním z hlavních rozdílů mezi nákupem on-line a na pobočce je forma platby. "Na pobočkách můžete platit v hotovosti. Můžete tam platit zároveň i benefitními body a třeba dárkovými poukazy, což na našem webu nejde," uzavřela.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.