Bagárová o nové rodině s Lekajem: Podělila se o úžasnou zprávu

[chooze:gallery;value:30243]

​Popová zpěvačka se rozhodla podělit o lásku, kterou nyní prožívá. Její přítel Leonard totiž nečiní šťastnou pouze ji, ale krásně se stará i o její tříletou dceru Ruminku, kterou má zpěvačka z předchozího vztahu s MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem. 

Bagárová přiznala, že společně už tvoří malou rodinu. "Ještě něco z vánočního focení. Děkujeme. Rodina, láska, my tři," sdílela na sociálních sítích Bagárová.

[chooze:article;value:536990]

​Na vánočních snímcích drží Lekaj Ruminku v náručí a láskyplně se na ni usmívá. "Takhle přesně má vypadat rodina. Láska a štěstí do kupy. Tak moc si to zasloužíte," reagovala na kouzelnou fotku jedna ze sledujících.

Lidé se Bagárové dokonce v příběhu na instagramu zeptali, zda s Lekajem bude bydlet. "Budeme bydlet spolu," odpověděla zpěvačka. S vtipným smajlíkem však dodala, že na Maledivách.

I další fanynky zpěvačky si podnikatele ihned oblíbily. "Něco vám řeknu, Moniko, vidět v očích chlapa tolik lásky k dítěti, které není biologicky jeho, je takový dar od Boha, to se ani nedá vypovědět. Je úžasné vidět, že takoví muži ještě existují a že vážně rodinu nemusí dělat krev. Držím vám palce jako celé rodině, jako dvěma lidem, co mají před sebou společný život," ocenila partnera zpěvačky jedna z žen.

Trable Bagárové s partnerem. Nebyli jsme na to připravení, říká (4/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.