Horoskop na středu 17. ledna: Máte šanci dotknout se kariéry snů!

Beran

Nesoustředěnost je při dnešku vaší slabinou, ale pokud vám při nějaké diskuzi nejde hned na jazyk vhodná odpověď, nenechte se vyvést z míry. Taktéž všechny nepříjemné informace, které k vám letí, pořádně filtrujte a nedovolte, aby vás zválcovaly.

Býk    

Pokud něčemu v zaměstnání nerozumíte, klidně se znovu zeptejte. Také vy mluvte jasně a přesvědčte se, že stejně tak vás pochopila druhá strana. Jedinou současnou slabinu v kariéře, tedy komunikaci, tímto nakonec vyretušujete a vše půjde jako po másle.

Blíženci          

Pokud chcete změnit práci nebo jste uchazeči o zaměstnání, v pozdních odpoledních hodinách usoudíte, že je nejvhodnější čas. Využijte toho, že budete mít potřebné sebevědomí, a neváhejte oslovit toho, o kom máte pocit, že by vám mohl práci umožnit.

Rak    

Po pracovní stránce máte skvělý vítr v plachtách, který přifoukává příležitosti pro obchodní partnerství a společné podniky. Aktivní Mars v souladném kroku s Neptunem kují plány na slibný projekt a Venuše není nikterak pozadu. S Uranem se daří.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc
roku 2024! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen to, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Venuše vás zahlcuje zaujetím pro vše, co děláte, dokážete čerpat i ze zábavy a požitků. Snažíte se zapisovat své důležité postřehy a nápady, z nichž může, zejména později, vzejít přínosný boom, který vám zajistí příjmy na dlouhou dobu dopředu.   

Panna 

Jestliže se náhodou v podniku, kde pracujete, uvolní místo nabízející více zodpovědnosti, neváhejte a okamžitě se o něj ucházejte. Dříve než vám ho vyfoukne někdo jiný! Jak se říká, štěstí přeje připravený, tak vzhůru do výšin úspěchu.

Váhy  

Venuše ve Střelci je při dnešku na vaší straně. Tato kouzelnice dokáže připravit překvapivé možnosti a zajistit vám opět váš potřebný rozlet. Nejvíce preferovány jsou styky se zahraničím, v obchodních záležitostech číhá úspěch. Nebojte se být více akční.

Štír

Je o vás všeobecně známo, že máte téměř nadlidskou schopnost soustředit mysl a zůstat nad věcí. Na druhou stranu jste snadno vznětliví a cloumají s vámi vášně. Kam se to převáží v tomto dni? Druhá verze je správně a může za to bojovný divoch Mars.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

V rodině panuje zvláštní nálada. Mnoho společenských akcí a oslav vás nesmírně baví. Chováte se mezi lidmi jako rozený bavič. Ale v okamžiku, kdy se k vám bude chtít někdo přiblížit, vezmete jako vystrašený zajíc do zaječích, protože vás cosi trápí.

Kozoroh         

Zaměření na pracovní cíle je v tomto období přímo markantní, máte dobrý vítr v plachtách a lidé vám jdou na ruku. Oplýváte tendencí upevnit své výdobytky, přičemž jste svědky oživení návrhů a nápadů, od jejichž dalšího rozvíjení jste již upustili.

Vodnář          

Myslete na to, že vám vaše kariéra nespadla do klína sama od sebe a stejně tak dalším vašim blízkým. Žijte podle hesla "Přej a bude ti přáno". Vaše škarohlídství by vás jinak vnitřně velice ochromovalo a síly na činorodou práci by se vám ztenčovaly.

Ryby  

Zítřejší měsíční konjunkce s Jupiterem dává jasně najevo, že si nakládáte velkou zátěž – máte pak problémy s dodržením termínů. Máte obrovskou šanci dotknout se svých kariérních snů, ale Saturnovo naléhání nelze obejít. Rozvažujte, co ano a co ne.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.