Policie pátrá po mamince s miminkem, zmizela a jsou obavy o jejich život

[chooze:gallery;value:34477]

​Třiadvacetiletá Amelie Štěchová odjela se synem Lucasem v neděli v poledne z bydliště ve Vazavově ulici v Praze 4. “Sebou si vzala pouze dvě dávky výživy pro syna s tím, že se za čtyři hodiny vrátí, ale do současné chvíle se tak nestalo,“ popsal na webu policejní mluvčí Richard Hrdina.

Policisté zaznamenali poslední polohu jejího mobilního telefonu týž den kolem půl čtvrté odpoledne v Jesenici u Prahy. “Od té doby je telefon vypnutý a otec pohřešované má tak důvodnou obavu o jejich život a zdraví,“ uvedl mluvčí Hrdina.

[chooze:article;value:535274]

​Žena odjela z domova bílou Škodou Fabia registrační značky 9AS4748. Na sobě měla černé kalhoty, světlou kožešinovou bundu do pasu a černé boty. Pohřešovaná je vysoká 160 až 162 centimetrů, hubené postavy, má černohnědé rovné vlasy a hnědé oči.

Kriminalisté zjistili, že mladá maminka by se mohla nacházet v přítomnosti 32letého Alexandra Šimíka, který je otcem dítěte. Ten je vysoký 180 až 185 centimetrů, střední postavy, má plavohnědé vlasy a vousy. Rovněž jeho mobil je nedostupný.

Policisté žádají všechny, kdož někoho z trojice viděli či mají informace o jejich pobytu a o pohybu zmíněného vozidla, aby se obrátili na linku 158.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.