Hollywood zasáhla náhlá smrt. Hvězdě legendární komedie bylo pouhých 50 let

Nadějný herec Alec Musser minulý týden náhle zemřel ve věku pouhých 50 let. Příčinu jeho smrti rodina neuvedla. "Odpočívej v pokoji, moje životní lásko, nikdy tě nepřestanu milovat. Mám zlomené srdce," oznámila smutnou zprávu podle webu Variety Musserova snoubenka Paige Press.

Musser se proslavil hlavně díky komedii Machři z roku 2010, kde hrál po boku Adama Sandlera, a seriálu Zoufalé manželky. Nejdéle působil v telenovele All My Children, kde účinkoval mezi lety 2005 a 2007. 

[chooze:article;value:537149]

​V Hollywoodu nejprve prorazil jako fitness model, pravidelně se totiž objevoval na obálkách časopisů jako Men's Health, Men's Workout, Exercise Health a dalších. K herectví se dostal po studiu na univerzitě v San Diegu. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Adam Sandler (@adamsandler)

Nad jeho skonem smutní i filmová megahvězda Adam Sandler, s níž spolupracoval právě na komedii Machři. "Toho kluka jsem miloval. Nemůžu uvěřit tomu, že už je pryč. Byl to úžasný, zábavný a dobrý člověk. Myslím na jeho rodinu a posílám jim lásku. Byl to fakt opravdový miláček," napsal v příspěvku na instagramu

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.