Havlovou zlomila smrt Hlaváčové. Do nebe jí poslala srdceryvný vzkaz

[chooze:gallery;value:34460]

​Dagmar Havlová se rozhodla podělit o dojemnou vzpomínku na svou milovanou kolegyni Janu Hlaváčovou. Herečka zadoufala, že se její přítelkyni alespoň ulevilo. "Ach, Jani. Ať je ti už dobře, moje milovaná," napsala bývalá první dáma na sociálních sítích.

Podle ní byla Hlaváčová unikát. "Smutno je, že musí odejít i takoví zářiví plnokrevníci. Slušní, pevní a silní. Moc smutno," zavzpomínala herečka na krásné vlastnosti Hlaváčové.

[chooze:article;value:537198]

Herečky se během své kariéry potkaly hned několikrát a do paměti diváků se navždy zapsaly jako legendární Ohnivé ženy. Společně si zahrály i v několika představeních v Divadle na Vinohradech. "Snímky z představení Divadla na Vinohradech: Marie Stuartovna, Gazdina roba a také naše trilogie Ohnivé ženy," podělila se o krásné fotografie Havlová.

Vyjádřila také upřímnou soustrast rodině zesnulé herečky. "Upřímnou soustrast, Báro Munzarová a Aničko Dvořáková," označila Havlová do příspěvku dceru a vnučku Hlaváčové. Ke vzpomínání na herečku se přidali i další čeští umělci. "Úžasná žena, umělkyně," dodala zpěvačka Leona Machálková.

Ve věku 85 let zemřela herečka Jana Hlaváčová. Kvůli vážné nemoci žila léta v ústraní (1/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.