Princ Harry si zase stěžuje. William ho prý přinutil k velké lži

[chooze:gallery;value:29976]

​Princ Harry si v sobě zřejmě nese hodně křivd z doby, kdy byl aktivním členem britské královské rodiny. Jedna z nich se týká svatby prince Williama s Kate Middletonovou v roce 2011. Na této události celý svět sledoval bratry stojící bok po boku, protože právě Harry se chopil důležité role svědka. Podle mladšího z princů to ovšem byla lež, píše deník Mirror.

Harry o této akci napsal ve své knize Spare (Náhradník). "Veřejnosti bylo řečeno, že jsem svědek, ale byla to lež," uvedl princ. Podle Harryho to totiž všichni očekávali, a Buckinghamský palác tak prý neviděl jinou možnost.

"Popravdě řečeno, Willy nechtěl, abych pronesl projev svědka. Bál se mi podat mikrofon a nechat mě mluvit. Mohl bych říct něco naprosto nevhodného. Nemýlil se," pokračoval Harry. 

[chooze:article;value:534897]

​Williamovými svědky podle Harryho ve skutečnosti byli James Meade a Thomas van Straubenzee. "Ta lež kryla Jamese a Thomase, dva civilisty, dva nevinné," tvrdí Harry. "Kdyby byli označeni za Willyho svědky, tak by je zuřivý tisk pronásledoval, hackoval, vyšetřoval a ničil životy jejich rodin. Oba chlapi byli stydliví, tiší, takový nápor nezvládli a ani se to od nich nečeká," vysvětlil princ. James a Thomas jsou přátelé prince Williama, uvedl deník Daily Mail

Harry prý s celou akcí souhlasil. "Willy mi to všechno vysvětlil a já jsem ani nemrkl. Rozuměl jsem. Dokonce jsme se tomu zasmáli a spekulovali o nevhodných věcech, které jsem mohl ve svém projevu říci," dodal. 

Jedním z nejoblíbenějších členů královské rodiny je malý princ Louis. Podívejte se, jak byl roztomilý Štědrý den: 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.