Horoskop na sobotu 13. ledna: Obrňte se trpělivostí

Beran

Ačkoliv umíte být velmi pracovití, při dnešku raději příliš nekonejte, nikdo na vaše výsledky nečeká, a ještě méně jedinců je ochotných za ně adekvátně zaplatit. Raději si udělejte menší dovolenou nebo lázně svépomocí. Každopádně hlavně odpočívejte.

Býk    

Pokuste se věnovat všemu, jen ne analýze vztahů. Podráždili byste své okolí, zejména členy rodiny, protože ti se chtějí bavit, a ne poslouchat vaše věčná moudra. Nechcete být přece teta Kateřina. Možností je, že si myšlenkové pochody necháte pro sebe.

Blíženci          

Rodina vás považuje za nepořádné osoby. Vy uklízíte denně a čím dál více, a stále je vše málo. Slunce v Kozorohu vám dodává dostatek sebevědomí, abyste se zastavili a dali jim na vědomí, že se tuze mýlí. Naopak ještě dovedete zajistit různé zlepšováky.

Rak    

Věnujete se konečně koníčkům, a nikoliv práci a zažíváte tak vrcholně plodný den. Jestliže to vaše časové možnosti alespoň trochu dovolí, zkuste si zapsat své postřehy. Navíc to vypadá, že mezi svou rodinu začnete zahrnovat i nepokrevně spřízněné.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev     

Finance půjdou ruku v ruce s vaší křivkou úspěchu či propadů. Můžete se ale radovat, protože k vám přilnou bohatí jedinci, kteří si z vás udělají životní oporu. Jednoduše vyslechnete něčí trampoty a odměnou vám bude opravdu zajímavé přátelství.

Panna 

Budete potřebovat mnoho trpělivosti, abyste nenadávali svým blízkým, kteří dělají všechno v domácnosti ledabyle a beze studu se ještě hájí. Nejtěžší oříšek pro vás bude setkání s argumentací typu, abyste si to udělali sami, když jste nespokojení. 

Váhy  

Vysvětlovat, v čem jste lepší než ostatní, není při dnešku vaše oblíbené hobby. Doslova skřípat zuby ale budete zvláště, když u stolu zasedne ne právě oblíbený příbuzný. Nemá cenu se o cokoliv snažit, zkuste mu říci na rovinu, co si o tom myslíte.

Štír     

Vaše životní energie je podpořena pozitivním naladěním. Pokuste se proto stihnout všechno klíčové, u čeho je zapotřebí přízně druhých lidí. Druhou variantou je odklad povinností na jindy a využití báječného dne k načerpání nových sil a inspirace.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!
 

Střelec

Určitou dávku prospěchových situací získáte, aniž byste vyvíjeli nějaké zvláštní úsilí. Půjde ale vždy o trochu asertivní domácí situace, ve kterých zvítězíte, avšak radši byste fungovali v klidnějším prostředí, kde se nemusíte ohlížet přes rameno.

Kozoroh         

V oblasti lásky máte výjimečné množství sexappealu. Rovněž se vám podaří najít více spřízněných témat s vašimi nápadníky. V lásce vás budou bavit všechny milostné podoby, budete doslova lační poznat všechno, co tento kouzelný cit může nabídnout.

Vodnář          

Někdo z vašich starých známých vám nečekaně vstoupí do života, kde se bude nějakou dobu zdržovat. Nejste si jisti, co přesně to pro vás znamená, ale tušíte, že vám hvězdy dnes jinak příliš láskyplné přízně nepřihrají a tento člověk budí silné city.

Ryby  

Ten, na koho jste do nedávna spoléhali, se názorově přesune do málo spřízněného týmu. Tentokrát se ale nedá mluvit o jednoznačně špatném vlivu na domácnost. Nemožnost dostat se k původním plánům vám totiž zachrání zdravou psychiku a ušetří peníze.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.