Muž měl zavraždit ženu při sexu. Zpanikařil jsem, hájí se před soudem

Začalo to náhodným setkáním na nádraží. Neznali se, žena ho požádala o cigaretu s tím, že nemá kde přespat a hledá hotel. Muž ji vzal k sobě a cestou si nakoupili ještě občerstvení a tvrdý alkohol.

V jeho bytě začala párty a dvojice měla sex. Během něj muž ženu podle žalobce začal škrtit vlasy i tričkem, a to několik minut. Žena zemřela. Šestadvacetiletý mladík ji měl obléknout, tělo naložit do výtahu a sjet s ním z pátého patra do přízemí. Pak ho měl odnést ho do parku a nechat být.

[chooze:article;value:536295]

​Jeho verze se od žaloby mírně odlišuje. Podle něj nejde o vraždu, ale o nešťastnou náhodu. Šlo o sexuální praktiku dušení, o ní si prý přečetl v knížkách. Tvrdí, že když se vracel z koupelny, třicetiletá žena ležela bezvládně na posteli. To ho překvapilo, pokusil se ji prý oživit srdeční masáží. Říká, že zpanikařil, proto záchranáře nevolal.

Když ji donesl do parku, masáž jí prý poskytl znovu. Výtah i byt podle svých slov uklidil, šel spát a poté vyrazil za rodiči, kde pomáhal se stěhováním. Policisté ho následně vypátrali.

Ve čtvrtek soudní senát postupně vyslýchal soudní znalce a rozsudek by měl padnout patrně v pátek.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.