Záhadná smrt ženy na východě Slovenska. Vedle těla našli její malou dceru

Slovenská policie prošetřuje podivnou smrt ženy z východního Slovenska. Ženu z vesnice Husák nedaleko hranic s Ukrajinou naposledy sousedé viděli minulý čtvrtek. Od té doby však o ní nikdo neslyšel.

Policisté se proto v neděli vydali do vesnice, aby se ujistili, že je v pořádku. Jak uvádí portál tvnoviny.sk, nikdo jim na klepání neotvíral, museli se proto dovnitř vlámat skrze okno do ložnice.

[chooze:article;value:535827]

Tam ženu našli, bohužel však už pozdě. "Policisté zjistili, že v interiéru rodinného domu se nachází tělo osoby ženského pohlaví a bez známek života," sdělila TV Markíza policie.

V domě však mrtvá žena nebyla sama. Policisté u ní našli i její 19měsíční dcerku. Vyděšenou holčičku hned převezli do nemocnice v Michalovcích. Po zdravotní stránce byla však dívka naštěstí v pořádku.

O dítě se zemřelá žena starala sama. Její partner a otec dítěte však žije ve stejné vesnici. Děvče si tak převzal do péče, píše Zoznam.sk. Přesnou příčinu úmrtí matky dívky určí až pitva, policie však předběžně vyloučila cizí zavinění.

Slavného herce našli mrtvého v autě. Záhadnou smrt vyšetřuje policie (12/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.