Policisté dopadli podezřelého z přepadení benzinky. Došly mi peníze, tvrdí

Bohumínští kriminalisté společně s městskými strážníky kvůli přepadení čerpací stanice, která se odehrála ve druhé polovině prosince, vyslechli několik podezřelých a shlédli desítky hodin kamerových záznamů, které je dovedly k podezřelému.

Obviněný muž (32) během výslechu nejprve tvrdil, že s přepadením čerpací stanice nemá nic společného. Kriminalisté mu podle svých slov předložili takové množství důkazů, že mu nezbylo než se přiznat. Navíc se doznal také k další loupeži a dvěma krádežím.

[chooze:article;value:532867]

​Kromě čerpací stanice údajně s kuklou na hlavě a s nožem v ruce přepadl i prodavačku v květinářství v Bohumíně. Zbraň sice nepoužil, obsluhu ale měl udeřit pěstí do obličeje tak silně, že spadla na zem. Vzápětí údajně ukradl z pokladny 8 000 korun a z květinářství utekl. V jiném obchodě měl podle policistů kamenem rozbít skleněnou výlohu a ukrást 5 000 korun. Z dalšího obchodu si údajně odnesl pokladnu s několika tisíci korunami.

Podezřelý policistům také řekl, že více než rok nic neukradl a snažil se chodit do práce. Údajně se ale dostal do finančních problémů, a proto začal zase krást.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.