Zemřela sexbomba, kterou muži zbožňovali. Její tělo našli po 11 dnech

[chooze:gallery;value:34372]

​Zprávu o úmrtí Cindy Morganové přinesl web TMZ. Tělo oblíbené herečky našla den před koncem loňského roku spolubydlící. "Vrátila jsem se z prázdninového výletu a zaklepala na dveře Cindy v jejich bytě. Nikdo se ale neozýval," popsala žena.

Dodala, že navíc cítila silný zápach. V té chvíli si uvědomila, že Morganovou viděla naposledy 19. prosince. Okamžitě zalarmovala policisty. Ti pak našli herečku v jejím pokoji mrtvou.

​Podle informací strážců zákona zemřela z přirozených příčin. Kdy přesně se to stalo, není ale stále jasné.

[chooze:article;value:535815]

Morganová se narodila jako Cynthia Ann Cichorski, měla polský a německý původ. Proslavila se rolí v komedii Caddyshack z roku 1980. Ztvárnila v něm sexbombu Lacey Underall, neteř majitele venkovského klubu, na kterou se soustředila pozornost všech mužských postav filmu.

Později se objevila ve snímku Tron, v prvním filmu vytvořeném počítačem, kde si zahrála programátorku Loru a její alter ego Yori, připomíná portál Page Six.

Na svém kontě má Morganová také řadu televizních a filmových rolí, například ve filmech Půlnoční hodina, Americký gigolo, Galaxie nebo Amanda a mimozemšťan, diváci ji mohli vidět i v několika epizodách seriálu Matlock.

Hvězda Kobry 11 je po smrti. Po tragické nehodě zemřely i hercovy děti (5/1/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.