Policie na Novojičínsku zatkla údajného dealera drog. Vydělat si tím měl statisíce

Policie tvrdí, že dopadla posledního člena drogového gangu z Novojičínska. Důkazy proti údajnému 35letému dealerovi kriminalisté z tamního TOXI týmu sbírali více než půl roku.

Během výslechu na policii se údajně přiznal a kriminalistům detailně popsal, jak a koho pervitinem dva roky zásoboval. Soudce ho poslal do vazby. Policisté mu také zabavili auto, které si údajně koupil za peníze získané z prodeje pervitinu.

V případě odsouzení mu v krajním případě hrozí deset let vězení. Gram pervitinu měl prodávat za 900 až 1 300 korun. Prodejem drog si údajně vydělal nejméně půl milionu korun.

[chooze:article;value:535938]

Zákazníky měl mít hlavně v Novém Jičíně a také v nedalekém Jeseníku nad Odrou. Podle policistů měl úzce spolupracovat s dalšími čtyřmi údajnými výrobci a dealery pervitinu, které policejní zásahová jednotka zadržela už loni v červenci.

Šestadvacetiletému muži, který pervitin údajně vařil ve sklepě rodinného domu v Novém Jičíně, měl obviněný dodávat suroviny na výrobu drog. Za to měl dostávat pervitin, který údajně obratem prodával svým klientům. To, co neprodal, měl pak podle policie použít pro vlastní potřebu.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.