Dara Rolins se musela vrátit do práce. Fanouškům slibuje překvapení

[chooze:gallery;value:29862]

Dara Rolins se postupně po Vánocích vrací do normálního života. "Doporučuji nepřepálit start a poslouchat svoje tělo. Za dobrý začátek považuji už jen to, že se přijdete ukázat. Postavíte se na podložku, nebo si na ni lehnete, a obejmete se. S někým nebo s něčím," poradila zpěvačka fanouškům na instagramu. 

Přípravy na její dva koncerty v pražské O2 areně, které vypuknou koncem ledna, jsou v plném proudu. "Za chvilku naskočím do rozjetého vlaku i já. Stejně jako ve škole mi zrovna začíná zkouškové období. Koncerty se blíží a já mám pro vás nějaká překvapení," poslala Rolins pozdravy z nahrávacího studia.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Zároveň ale přiznala, že moc neumí odpočívat. Během adventu tvrdila, že kolotoč pracovních aktivit úplně zastavila, aby se věnovala všemu, co patří k Vánocům. Vypadá to ale, že pracuje neustále. "Ani mezi svátky jsem nepřestala koncerty řešit, stále jsem si s někým volala kvůli novým nápadům. Jsem v tom nonstop ponořená," svěřila se Rolins.

[chooze:article;value:533980]

Zpěvačka už netrpělivě odpočítává dny, kdy se její tým "spojí v jedno". "Pak vás dvakrát po sobě pozveme na moji skvělou show," doplnila. Její koncerty rozezní pražskou O2 arenu 26. a 27. ledna a lístky jsou už téměř vyprodané. Dara plánuje zopakovat obří show, kterou si loni nadělila k padesátinám. Ve vyprodané O2 areně zazářila průřezem svých hitů od Zvonků štěstí až po poslední pecky. 

Dara na Slavících zavzpomínala na Karla Gotta. Řekla, co na něm měla nejradši (11/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.