Politolog prý poznal, kdo je Putinův dvojník. Odhalil jeho identitu

"Podle pohledu na vzhled a poslechu hlasu tohoto muže je tento člověk Putinův dvojník Jevgenij Vasiljevič. Je z Běloruska," prohlásil Solovjev. "Ano, tesař čtvrté třídy. Je to čistá pravda," dodal.

Na jeho slova upozornil na sociální síti X poradce ukrajinského ministra vnitra Anton Heraščenko. Ten politologa označil za konspirátora. Právě Solovjev totiž stál za loňskými spekulacemi o tom, že Putin už je mrtvý a jeho tělo skončilo v márnici, upozornil polský web Gazeta.pl.

Putinův novoroční projev vyvolal velké diskuze. Podle některých totiž vypadal podivně. Předpokládají proto, že šlo o podobiznu šéfa Kremlu vygenerovanou umělou inteligencí, napsal magazín Newsweek.

[chooze:article;value:535556]

To, že má Putin dvojníky, tvrdí dlouhodobě ukrajinská vojenská rozvědka. Podle jejího šéfa Kyryla Budanova jsou nejméně tři. "Jsou to lidé, kteří nemají kontrolu nad svým životem," prohlásil předloni v rozhovoru pro stanici 1+1. Jeho myšlenku zopakoval tento týden i mluvčí rozvědky Andrij Jusov.

Kreml už dříve odmítl, že dvojníky používá. "Patří to do kategorie absurdních informačních hoaxů, které celá řada médií probírá se záviděníhodnou vytrvalostí. To vyvolává jen úsměv," reagoval mluvčí Putina Dmitrij Peskov.

Putinův dvojník se sám prozradil. Dostala ho otázka od malého dítěte (11/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.