Horoskop na pondělí 8. ledna: Jupiter je vám nakloněn

Beran

Velkorysý Jupiter je vám ze znamení Býka příznivě nakloněn, takže žádné finanční propady či dramata se nekonají. Díky své pečlivosti a vytrvalosti můžete očekávat odměnu na stříbrném podnose – vaše konto příjemně ztuční, což vám dá možnost být štědří.

Býk    

Jste silně motivováni k tomu, abyste cítili materiální svobodu a nemuseli si odříkat potěšení každodenního života. Požitkářská Venuše napovídá, že tento den je finančně velmi uspokojivý. Tato štědrá dobrodějka vám chce přinést hodně radosti do života.

Blíženci          

Budete trochu nesví, protože se vám bude hůře dařit rozesmát společnost, ve které setrváváte. Nebudete vědět, proč se ještě nedávno vašemu vtipu všichni smáli okamžitě a nyní jen z povinnosti řeknou "hezké". Chyba ale nemusí být vůbec na vaší straně.

Rak    

V oblasti peněz jste při dnešku veleúspěšní. Nijak se tím ovšem nechlubíte a snažíte se jednat stejným způsobem se všemi, nejen proto, že mohou být stejně tajemní jako vy. Klíčové je pro vás především, zda je dotyčný dobrým člověkem, či nikoliv.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své tři karty hned teď!

Lev     

Budete řešit jisté dilema, jednak z ekonomického hlediska, jednak z důvodu mezilidské důležitosti. Jestliže navážete obchodní vazbu s člověkem, který je podvodník, popřípadě polopodvodník, zkazíte si mnoho pracovních příležitostí v budoucnu. Opatrně.

Panna 

Při dnešku vám bude hvězdnou přízní konečně umožněno se naplno věnovat všem intelektuálním činnostem, které jsou příjemné a dokáží naladit tělo i ducha. Nikdo vás v rodině či vztahu nebude stresovat, a dokonce i šéf vám dnes dopřeje oddechový čas.

Váhy  

Bude čas pro některé nové psychologické postřehy. Pravděpodobně si přiznáte, že se s některými lidmi při nejlepší vůli nedohodnete. Dlouho si budete lámat hlavu ohledně nějakého oboustranně výhodného řešení a přijdete na jediné – o něco vše odložit.

Štír     

Snažíte se vytvářet kouzelné chvíle, jak při trávení času s rodinou, tak i v rámci pracovních aktivit. Jste nanejvýše aktivní a vaše okolí to doceňuje. Nevíte, proč byste si měli nyní kazit den starostmi o to, co si, pomyslně, dáte zítra k večeři.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Při dnešku se dostanete do nějakého nepěkného podezření. Jen obtížně budete dokazovat svou naprostou nevinu. Přestože se umíte povznést nad omezení, budete v koutku duše trpět nedůvěrou některých lidí, ale nezbyde než být trpěliví. Ono jim to dojde.

Kozoroh         

Dnes budete filozofovat na téma rychlé či pomalé pracovní tempo. V práci vám kolega vyčítá příliš pomalé reakce. A vy sice uznáváte, že jste pomalí, jenomže na rozdíl od něj zase máte tu odpovědnost a píli pečovat o každý detail kterékoliv zakázky.

Vodnář          

Evidentně se v práci neshodnete na pracovním postupu. Kdo má ve vašem pracovním týmu větší zásluhy na kvalitě vašich služeb, ten do toho má podle vás nejvíce co mluvit. Jenomže ne všichni tenhle názor sdílejí, a tak vás čekají vyostřené debaty.

Ryby  

Saturn je spolupachatelem vašeho současného finančního útlumu a všechno, co déle trvá, mu vyhovuje. Nikterak se však neznepokojujte, už za pár dní si můžete vzít obchodní domy a markety do parády. Navíc ještě chytnete nějaké ty zajímavé slevy.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.