Chvíle hrůzy na letišti: Nemohla jsem se vrátit domů, bylo to peklo, řekla Pomeje

Její profese dýdžejky ji mnohdy zavede i do exotických míst. "Já jsem hrozně ráda, když se díky profesi můžu podívat na místa, která bych normálně nenavštívila. Jedním z těchto míst byl i Egypt. A já jsem si to užila neskutečně. Jsem zvyklá hrát v resortech, umím pracovat s různými druhy publika. Tam mě překvapila starší generace, jak si to dokázala užít," popsala své vystoupení Andrea Pomeje.

Protože v Egyptě vystupovala, tak tam byla jen tři dny. "My jsme tam byli jen krátce, takže jsem toho moc nestihla, což mě strašně mrzelo. Opravdu jsem se nechtěla vrátit domů. Bylo tam výborné jídlo i moře," zmínila Pomeje, která nevyloučila, že do Egypta někdy znovu zavítá.

[chooze:article;value:530396]

​Vše probíhalo hladce až do chvíle odletu domů, kdy na letišti nastaly komplikace. "Já jsem jako továrna na takové různé příběhy. Není mi z toho pořád dobře," nastínila dramatický odlet Pomeje.

Vystoupení pro ni bylo důležité, a tak přehlídla v instrukcích velmi zásadní věc. A to, že pas při cestě do Egypta i z něj musí mít platnost ještě šest měsíců po návratu z destinace. "Normálně létám do Thajska, tak to pro mě byla úplně nová informace. Za nějakých těch deset let, co tam lítám, tak jsem neměla potřebu kontrolovat nějakou platnost pasu po příjezdu," zmínila. 

[chooze:article;value:535698]

​​"Když jsme čekali na odbavení na kufry, tak mi bylo oznámeno, že teda neletím. Myslela jsem si, že to je vtip. Zůstali jsme tam se snoubencem stát s tím, že to fakt nejde. Jsou tam striktní. Prožila jsem takové peklíčko. Byla jsem hrozně ráda, že jsem měla za zády lidi z Blue Style, kteří se mi hned snažili pomoci a dostat mě co nejrychleji domů," uzavřela.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.