Na Slovensku šetří mimořádně brutální vraždu ženy. Jejího partnera zadrželi

[chooze:gallery;value:34348]

​S neskutečně bestiálním případem vraždy se potýkají slovenští kriminalisté. Ve čtvrtek objevili v bratislavském bytě tělo zabité 48leté ženy. Brutalita, s jakou žena zemřela, zaskočila i zkušené vyšetřovatele.

Podle portálu noviny.sk našli tělo ženy rozřezané na několik kusů. Hned vedle těla mělo stát vědro, do nějž vrah odkládal orgány. Vyříznout jí měl i srdce. Torzo zakrývala deka, na které ležel britský pas.

[chooze:article;value:535818]

K ohledání si museli policisté přizvat lékaře. "V odpoledních hodinách jsme přijali na operační středisko záchranné zdravotnické služby hlášení policie o nálezu mrtvého ženského těla ve věku 48 let na Prievozské ulici. Na místo jsme vyslali koronera," řekl novinám.sk lékař ZZS Martin Balko.

Policie hledala také partnera ženy, který zmizel. "Zmizení osoby má souvislost případem," potvrdil pro TV Markíza mluvčí bratislavských policistů Michal Szeiff. Krátce po jedné hodině odpoledne muže, kterého z vraždy podezřívá, dopadli. Podle slovenských médií pracuje podezřelý muž jako kuchař.

Oznámení o dopadení podezřelého policie uveřejnila na svém facebooku. "Díky důsledné operativně pátrací činnosti zadrželi bratislavští kriminální v průběhu pátečního odpoledne osobu, u které je důvodné podezření z předmětného trestného činu. S osobou jsou v současnosti konány potřebné procesní úkony," uvedla policie.

Podle sousedů, které vyslechl portál Nový čas, nebylo soužití partnerů ideální. Z jejich bytu se měly často ozývat hádky a někdy i výhružky smrtí. Na zemřelou ženu si pamatují jako na přátelskou a ochotnou číšnici.

[chooze:article;value:534845]

Pro Bratislavu však nebyla hrůzná vražda jedinou šokující zprávou z pátku. V hlavním městě našli v jiném bytě další dvě mrtvoly. Jednalo se o muže a ženu. V bytě byl také třetí člověk, žena, kterou podle portálu tvnoviny.sk záchranáři převezli do nemocnice.

Co přesně se v bytě stalo, policie prošetřuje. Na byt s mrtvými lidmi upozornili policisty sousedi, kterým se nezdál podivný zápach linoucí se z bytu. Dovnitř se dostali až s pomocí hasičů.

Podívejte se na reportáž TV Markíza, která o vraždě informovala:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.