Žilková se ostře pustila do Stropnického: Byla jsem 18 let s prolhaným politikem

Veronika Žilková po boku Josefa Holomáče jen kvete. Právě si užívají romantickou dovolenou plnou sluníčka na Kanárech. Její sociální sítě tak zaplnily fotky a příspěvky plné romantiky a milostných vyznání. 

Při radosti z toho, s jak skvělým chlapem herečka randí, si ale nezapomněla rýpnout do bývalého manžela Stropnického. "Seberte odvahu začít znovu randit. Po 18 letech života s prolhaným politikem to nešlo snadno," nešetřila kritikou na svém instagramu. 

[chooze:article;value:531869]

Zároveň Holomáče vychválila do nebes. "Ale pokud se najde někdo, kdo o vašich dětech řekne, že jsou skvělé, o vaší sporné postavě řekne, že je dokonalá, a tleská vám z první řady, když pracujete... jděte do toho! Prohry už známe, a tak se radosti nebraňme, protože nikdo nevíme, jak dlouhá svíčka nám ještě hoří," doplnila myšlenku herečka.

Žilková a Stropnický se rozešli začátkem roku 2022, tehdy jí zprávu o rozvodu prý Stropnický poslal e-mailem. Oporu ve složitých chvílích našla o několik měsíců později v Holomáčovi, který od té doby stojí po jejím boku. Žilková je teď už zhruba půl roku rozvedená.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody (04/23):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.