Kate a William se rozmluvili o synech. Prozradili, v čem se George a Louis liší

[chooze:gallery;value:34268]

​Princ William a jeho manželka Kate mají celkem tři rozkošné děti. Kdekoliv se George (10), Charlotte (8) a Louis (5) objeví, tak jsou hvězdami akce. Přesto se jim královská rodina snaží zajistit co nejnormálnější život a pečlivě střeží jejich soukromí. 

Občas ale na veřejnost pronikne i nějaká neškodná informace ze soukromí dětí. Například že desetiletý George je velkým fanouškem kapely AC/DC. Naopak pětiletý Louis preferuje úplně jiný styl hudby, uvedl deník The Mirror

O hudebním vkusu synů promluvil William v zákulisí udílení cen Earthshot Prize. Budoucí král tam mluvil s kapelou One Republic, která na akci vystoupila. "Nemůžu vám dostatečně poděkovat. Byli jste úžasní. Louis, můj nejmladší, miluje vaše písně," řekl.

[chooze:article;value:532903]

​To nejstarší dítě Kate a Williama má radši drsnější hudbu. Kromě AC/DC má George v oblibě také například skupinu Led Zeppelin, přiznal jeho otec. 

Existuje prý ale také hudebník, na kterém se shodnou dokonce všechny tři královské děti. DJ Jax Jones se v minulosti pochlubil, že jeho hudbu mají v oblibě George, Charlotte i Louis. "Potkal jsem prince z Walesu v Buckinghamském paláci na oslavě královnina jubilea, na kterém jsem vystupoval, a bylo to úžasné. Řekl mi, že jeho děti milují moji hudbu, a já jsem zažertoval, že vystoupím na jejich narozeninách," svěřil se Jax magazínu HELLO!.

Královské děti se na veřejnosti ukázaly i na Vánoce. Fanoušky dojal hlavně nejmenší Louis (12/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.