Horoskop na čtvrtek 4. ledna: Planety vám našeptávají, co dělat

Beran

Společně s přílivem kreativity a dobrých nápadů přichází ruku v ruce také zájem o zhodnocení vašich financí a možnosti vhodných investic. Pokud dnes nemáte po ruce odborníka, vsaďte na svůj logický úsudek. Odbouráte možnosti, které za nic nestojí.

Býk    

Dnes směle dejte průchod své činorodosti. Buďte aktivní a chopte se všech příležitostí, které se vám aktuálně nabízejí. Můžete toho pro sebe udělat víc, než byste čekali. Stačí jen chtít a věřit si. To je základem úspěchu a vaší cesty vpřed.

Blíženci          

Mars vstupující do Kozoroha vás donutí vyřešit záležitost, týkající se vztahů na pracovišti. Nemusí se jednat o věc, ve které jste přímo zainteresováni, ale zasahuje určitým způsobem do vaší práce. A vy na ni potřebujete klid. Stejně, jako ostatní.

Rak    

Od rána vám nepůjdou z hlavy vaši blízcí. Dost těžko s nimi od počátku roku hledáte společnou řeč. Nemusíte složitě přemýšlet, kde je problém. Komunikaci vám ztěžuje Mars, který dnes vstupuje do znamení Kozoroha. Nezbývá, než to vydržet.

NEJROZSÁHLEJŠÍ ROČNÍ HOROSKOP 2024
Prozradíme vám všechno, co vás zajímá - láska, práce, zdraví nebo finance? Odpovíme vám už teď v nejrozsáhlejším ROČNÍM horoskopu v ČR! Připravte se s předstihem na vaši budoucnost!

Lev     

I když se cítíte jako rozjetý vlak, bude dobré, abyste své fyzické i mentální síly šetřili a nepřepínali se. Není rozumné ani praktické vydat ze sebe všechno hned na začátku skvělého období. I běžci dlouhých tratí si svůj výkon pečlivě rozfázují.

Panna 

Dnes se klidně pusťte do dlouho odkládaných úkolů, zvládnete je snadno. Zejména, pokud při nich budete muset komunikovat. Jste schopni vyřídit i výhody pro sebe či zaměstnavatele. A to by se vám rozhodně připsalo k dobru jako cenný bod. Tak do toho.

Váhy  

Vzhledem k tomu, že se od počátku týdne nemůžete zbavit vnitřní nespokojenosti, nutí vás to dnes k přemýšlení o tom, jak pustit do svého života svěží vítr, přinášející nové události. Možná by stačilo změnit úhel pohledu a zkorigovat životní postoje.

Štír     

Budete se dnes snažit ze všech sil prosazovat své zájmy. Půjde vám to celkem snadno, disponujete totiž dostatkem síly a vůle k tomu, abyste překonali všechny překážky. Nečekáte pomoc z okolí. Chcete se radši spolehnout sami na sebe a své schopnosti.

NOVINKA - VELKÝ TAROT 2024!
Zjistěte, co Vás čeká v roce 2024! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Mottem dnešního dne je zachovat si jasný úsudek. I když budete čelit některým emočně vypjatým situacím, nedovolte, aby zastínily vaše racionální uvažování. Jedině tak se budete moci postavit všem svým problémům čelem a vyřešit je tak, jak je třeba.

Kozoroh         

Díky konstelaci na hvězdné obloze se vám dnes podaří, na co sáhnete! Uran je sice v této době retrográdní a může určité záležitosti trochu zpomalovat, jenomže to vám již tento půvabný začátek roku stejně nevezme. Těšte se na nové začátky!

Vodnář          

Vaše finanční situace je v nejlepším pořádku, jistá a stabilní. Není divu, že dnes můžete řešit nákup určité dost drahé věci, do které byste zároveň vložili své úspory. Než to uděláte, proberte všechno se svými blízkými a od věci není rada odborníka.

Ryby  

Mars dnes vstupuje zpátky do znamení Kozoroha, čímž se zvyšuje vaše chuť pustit se do nějakého studia, na druhou stranu vám ale vaše dušička našeptává, že na to není přece jen ten správný čas. Ještě máte spoustu jiných aktivit, které vás vytěžují.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.