Horoskop na neděli 31. prosince: Užijte si konec roku ve velkém

Beran

Vztahy vás budou více než uspokojovat, zvláště pak ty milostné, budete si připadat doslova jako románoví hrdinové, a to na čtení červené knihovny nemáte pro samou lásku moc času. Zanedbávat ale nebudete ani svoji rodinu a přátele. Den je dlouhý.

Býk    

Bude záležet na kvalitách osobního horoskopu, jestli začnete konat zákeřné kroky, které by vám zajistily alespoň nějaké přilepšení k příjmu. Ovšem pozor, ve finále byste s největší pravděpodobností zjistili, že to za to ani nestálo. A těch starostí...

Blíženci          

Chováte se ke všem velmi přátelsky. Máte přirozenou autoritu a nikdo v okolí si nedovolí vás jakkoliv, natož pak třeba finančně, ohrožovat. Využijte silvestr k tomu, abyste se dokázali vyvarovat chmur z konce roku, které by se mohly hlásit.

Rak    

Z dlouhodobého hlediska nemůžete klesnout do bídy, dluhů či nedostatku. Vaše královská povaha to ani nedovoluje. Užívat si můžete doslova, co hrdlo ráčí. Dařit se bude novým projektům nebo charitativním činnostem. Hlavně se zbytečně nedržte při zdi.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude váš věrný průvodce celým rokem 2024. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Ve vašem případě nehrozí, že byste vyšší výdělky využili pro nesmyslné, nevýdělečné radovánky. Všechno ohledně financí uděláte bezděčně správně, a až si zpětně uvědomíte, jak jste pracovali strategicky správně, budete mít chuť poplácat se po rameni.

Panna 

Bude to vypadat skoro jako pořádná sněhová chumelenice. Kolem vás to bude doslova lítat. Nakonec vždy ale najdete sílu a správnou míru asertivity a konflikt vyřešíte tak, abyste i nadále s dotyčnými lidmi komunikovali slušně a neposlali je do háje.

Váhy  

Finančně se vám nedaří. Jde skutečně o situaci, kterou budete s nadhledem zvládat jen ve výjimečných situacích. Avšak vždy si řekněte, že jsou na planetě lidé, kteří se k vašemu současnému standardu nikdy ještě nepřiblížili, a stejně se nevzdávají.

Štír     

Budou se vám pověstně zapalovat lýtka, a to nejenom v milostných záležitostech. Energie konce roku po vás bude žádat aktivitu ve všech oblastech a vy nebudete vědět, jak ji co nejlépe a hlavně nejrychleji zhodnotit, a lidé kolem vám přijdou pomalí.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v prvním měsíci nového roku těšit? Zjistěte to již nyní s vaším lednovým měsíčním tarotem!

Střelec

Dnes si budete připadat, jako kdybyste se vzbudili a v kalendáři bylo opět vaše datum narození. Narozeniny sice neslavíte, ale vaše okolí si vás příkladně předchází a rozmazluje. Navíc zcela nezištně, tak si to užívejte a načerpejte optimismus.

Kozoroh         

Táhnout vás to bude především do neznámých míst, ta stará už se vám trochu okoukala a ta nová slibují především zajímavé zážitky. S lidmi kolem sebe to tak naštěstí nemáte, takže je budete lákat na silvestrovský výlet spolu s vámi. Možná je nakonec i přemluvíte.

Vodnář          

V rodině jste naoko nespokojení. Cítíte, že se konečně musíte začít vymezovat proti chybám druhých. Avšak i když běsníte a druhé kritizujete, tak jste s ostatními členy hluboce duševně propojení. Tak hluboce, že jim určité přešlapy i odpustíte.

Ryby  

Dnes budete hledat chvilku klidu pro sebe a své plány. Zdá se, že si potřebujete leccos ujasnit a naplánovat si několik bodů, jak se ke svým snům zase o kousek v novém roce přiblížit. Hlavně neupadejte do depresí, pokud máte pocit, že se zatím nedaří. Ono to půjde.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.