Zveřejnili novou fotku královských dětí. Z Charlotte už je slečna, žasnou lidé

Královská rodina letos na Vánoce potěšila své fanoušky hned dvakrát. Nejprve zveřejnila rodinný portrét, který rodina poslala jako vánoční přání, a o pár dní později ukázala další fotku. Na ní jsou zachyceni princ George, princezna Charlotte a princ Louis. Podle deníku People ji vyfotografoval Josh Shinner.

Všechny tři děti prince Williama a princezny Kate na černobílém snímku sedí na dřevěné lavici, drží se rukama kolem ramen a usmívají se. "Přejeme všem veselé Vánoce, od naší rodiny té vaší!" vzkázala dvojice přes sociální síť X.

[chooze:article;value:534554]

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat, fanoušci královské rodiny hned po zveřejnění fotky zaplavili rodinu přáními k Vánocům. Mnozí neopomněli ani to, jak děti rostou. "Není to tak dávno, co byl George miminko s buclatými tvářemi," napsal jeden z udivených příznivců.

Nejen George ale na fotografii vypadá vyspěle. Fanoušci si všimli i Charlotte, ze které pomalu, ale jistě roste mladá slečna. "Miluju, jak se Charlotte stává sebevědomou," napsala fanynka. "Charlotte bude mezi sourozenci udávat pravidla," podotkla další a připojila veselého smajlíka.

Další si všimli toho, že se malá princezna podobá zesnulé královně Alžbětě II. "Na první pohled jsem si myslela, že je to stará fotka královny. Charlotte opravdu vypadá jako ona," sdělila další fanynka.

Malý princ Louis na Štědrý den všechny dojal. Nechyběli ani George s Charlotte:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.