Nečekaná smrt slovenského zpěváka (†49). Jeho poslední slova trhají srdce

Ve věku 49 let odešel do hudebního nebe zpěvák a bubeník slovenské kapely Echo-band Vladimír Čížek. Tragická zpráva zasáhla rodinu a přátele těsně před Vánoci. O život měl přijít 21. prosince při autonehodě.

Smutnou zprávu oznámil podle trnavského deníku jeho kolega z kapely Juraj Polák. "Je nám to velmi líto, protože jsme spolu prožili nejen kus muzikantského života, ale byli jsme i nerozluční kamarádi," sdělil.

"Vláďo, nikdy na tebe nezapomeneme a nebude jediného dne, kdy si nevzpomeneme na všechno, co jsme spolu odehráli. Odpočívej v pokoji, budeš nám chybět," vzkázal mu do nebe.

[chooze:article;value:534469]

​Na výborného muzikanta vzpomínají i fanoušci.  "Byl to chlap, který věděl, co je hudba a kterého hudba bavila a byla jeho životem. Je mi líto, že skončil takhle, bude nám velmi chybět," zavzpomínal jeden z nich.

Podle přátel byl Vladimír Čížek vždy usměvavý, veselý a plný života. Svědčí o tom i jeho poslední příspěvek na sociální síti. V něm ukázal, jak se mezi roky 2019 a 2023 změnil. "Cítím se úžasné," napsal. "Žiju svůj úžasný život. Když jsem to dokázal já, tak ty taky," uvedl.

Rána pro rockery. Zemřel bubeník legendárních AC/DC:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.