Horoskop na úterý 26. prosince: Hvězdy vybízí k vděčnosti

Beran

Dnešní den se rozhodnete věnovat jen relaxaci. V podstatě ho strávíte sledováním televize a nekonečným hodováním. Musíte se přece na pracovní proces pořádně posílit. Nezapomínejte si ale všímat i rodiny. Chtějí si vás užít, dokud máte trochu volna.

Býk    

Budete si říkat, proč vám protějšek říká ty nesmyslné řeči a nejraději byste ho něčím odbyli. Faktu, že se vám partner svěřuje, byste si ale měli vážit. Neberte na lehkou váhu to, co vám říká a snažte se mu být také oporou. O tom partnerství je.

Blíženci          

Seznámíte se se spoustou zajímavých lidí a z nových přátelství budete mít radost. Hned začnete přemýšlet nad tím, jak s novými lidmi udržovat kontakt, aby přátelství nevyšumělo. Budete však naladěni na stejnou vlnu, tak si hned nějaký způsob najdete.

Rak    

Finančně na tom nejste zrovna nejlépe, proto po vás rodina bude chtít, abyste udělali nějaký finanční plán do následujícího roku. To vám ale samotným půjde velmi těžko, proto si ke stolu přizvete i ostatní a budete se radit, jak s penězi nakládat.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2024. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Druhý svátek vánoční se rozhodně nudit nebudete a čekají vás velké přípravy na větší sešlost. Nebuďte ve stresu a snažte si to užívat, vždyť to neděláte zase tak často. Ani se nenamanete a budete vítat velkou skupinu lidí a klábosit o tom, co je u všech nového.

Panna 

Konečně si odpočinete a užijete pohodu a nicnedělání. Máte toho až nad hlavu a doslova vám prospěje, pokud byť na jeden den úplně vypnete a budete dělat jen to, co máte rádi. Zejména ti nejbližší ocení, že se dnes zdržujete v jejich společnosti.

Váhy  

Navštívíte příbuzné, i když tam už půjdete jen ze zvyku. Návštěvy nebudou ničím, na co byste dnes měli náladu, ale nějak je přetrpíte. Za to večer budete ve svém živlu, až opačnému pohlaví bude připadat, že jste doslova nabití pozitivní energií.

Štír     

Prožijete velmi příjemný den ve společnosti lidí, na kterých vám záleží. Budete si užívat rodinné sounáležitosti a budete se snažit vaše vztahy také nějak utužit. Proto vymyslíte hru, při které se nejen zasmějete, ale i si velmi příjemně popovídáte.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v prvním měsíci nového roku těšit? Zjistěte to již nyní s vaším lednovým měsíčním tarotem!

Střelec

Budete si dnes připadat jako na obláčku, a ne a ne z něj spadnout. Celý den jen tak probdíte a ač se budete snažit sebevíc, nepůjde vám se probrat. Nic si z toho nedělejte a užívejte si svého snění. Návrat do reality někdy nebývá zrovna moc úsměvný.

Kozoroh         

Rodinu dnes trochu upozadíte a rozhodnete se věnovat pouze sami sobě. Jste totiž přesvědčeni o tom, že Vánoce nejsou o rodinných sešlostech, ale i o odpočinku. Ačkoliv se setkáte s menším nesouhlasem, nakonec se přece jen svého programu dočkáte.

Vodnář          

Shrnete si, co vše se od minulých Vánoc stalo a nebudete stačit zírat, jak to všechno uteklo a kolik jste toho prožili. Nakonec zjistíte, že jste se svým životem spokojeni. Máte rodinu, na kterou se můžete spolehnout, a dokonce i přátele, kteří pomohou.

Ryby  

Chození po návštěvách vám přeci jen přinese nějaké uvědomění. A to takové, že vám dojde, jak skvělou máte rodinu. Začnete si jí proto vážit ještě více, než tomu bylo doposud a dáte jim srdceryvně najevo, jak moc je máte rádi a záleží vám na nich.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.