Krásný dárek k Vánocům. Oblíbenému slovenskému zpěvákovi se narodila dcera

[chooze:gallery;value:34247]

O krásnou zprávu se Ďurica podělil se svými fanoušky na instagramu. "Máme děvčátko," pochlubil se tatínek na sociální síti. Přidal navíc fotografii, na které drží malou princeznu. Ta je zabalená v zavinovačce a na hlavě má bílou čepičku. Holčička se narodila ve čtvrtek. "Včera jsme dostali ten nejkrásnější dar na světě. Jsme šťastní a vděční," doplnil Ďurica.

[chooze:article;value:533812]

Rodiče dali děvčátku krásné jméno Adélka. "Budeme tě milovat a chránit," slíbil dcerušce zpěvák. Ten následně také poděkoval personálu trnavské nemocnice za jejich profesionální a naprosto lidský přístup. Ďurica se tak stal před Vánoci rovnou trojnásobným otcem. S manželkou Kristínou už mají dva chlapečky, Benjamína a Timoteje.

Kromě jeho příznivců zpěvákovi okamžitě gratulovali také kolegové z branže. "Gratulujeme, ať jste zdraví," vzkázala zpěvačka Jana Kirschner. "Gratulujeme, Adame. My se těšíme s vámi, že i vy jste dostali ten nejkrásnější dáreček na Vánoce. Posíláme hodně lásky a zdraví," přidal se zpěvák a moderátor Thomas Puskailer, který se před pár dny stal také trojnásobným otcem.

Pastrňákovi se narodila dcera. Nemůžu být pyšnější, rozplýval se šťastný táta (6/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.