Potíže Vaška Matějovského: Trpí nepříjemnou poruchou

Nově herec Vašek Matějovský hraje i v seriálu Jedna rodina, kde ho diváci uvidí od ledna. "Je to super parta. To byla jedna z prvních věcí, na kterou jsem se ptal, jaká je atmosféra na place. A je to tam fakt super. Nejvíc točím s Patrícií Pagáčovou, máme se rádi a funguje nám to," popsal Matějovský.

V rozhovoru nechal nahlédnout ale i víc do svého soukromí. "Trpím občas spánkovou paralýzou a to je sranda. To je moment, kdy se jakoby probudíš a tvoje tělo se nemůže hýbat, takže vidíš v tom snu to reálné místo, kde jsi. Takže já jsem ve své ložnici a najednou se tam někdo objeví a ty nemůžeš nic dělat," popsal poruchu herec.

[chooze:article;value:475607]

​Matějovský sice žádnou pomoc nevyhledal, ale někdy jsou jeho noční zážitky opravdu děsivé. "Člověk se pak probudí a říká si dobrý, je to za mnou. Jenže pak se tam někdo objeví znova a ty zjistíš, že ses vůbec neprobudil a potom se to stane ještě pětkrát. To jsou asi jediné sny, které si pamatuji," doplnil.

Nadcházející Vánoce ho nechávají klidným, s přítelkyní Karolínou se totiž domluvili, že si dárky dávat nebudou. "Takhle jsme strávili už loňské Vánoce, byli jsme na horách v Rakousku a bylo to super. Sjezdovky byly 24. úplně prázdné. Letos budeme mít podobný program. Nebude to vánoční, ani se stromečkem. Bude to prostě hezké, nebudeme se stresovat," řekl.

Ve vztahu jsou už něco přes rok, prožili spolu i odloučení, když byl Vašek v Survivoru. "Když jsem po Survivoru dva měsíce ležel po operaci s kolenem doma a přítelkyně se o mě musela starat, tak to určitě posílilo náš vztah. Líbí se mi, že se pořád spolu smějeme. To zní jako kýč, ale máme momenty, kdy oba dostaneme záchvat smíchu a to mě baví," uzavřel moderátor.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.