Princ Louis zase boduje. Svou drzostí rozesmál fanoušky královské rodiny

[chooze:gallery;value:28659]

Vévodkyně Kate (41) učí své děti o dobrovolnictví a dávání druhým. Vzala je proto do místního centra, které pomáhá rodinám v nouzi. Připojili se k ní všichni tři, princ George (10), princezna Charlotte (8) a nejmladší princ Louis (5). Rodina měla za úkol v centru Baby Bank v Maidenheadu vytřídit oblečení, hračky a základní zboží, píše magazín People.

Na videu z centra je vidět, jak Kate s dětmi přiváží krabice plné věcí. Maminka po příjezdu svým ratolestem vysvětluje, že ten večer tam budou dobrovolničit. Všichni se pak probírají oblečením a hračkami, které pomáhají úhledně balit do dárkových tašek.

[chooze:article;value:464075]

​Nejmladší Louis má ale na skládání oblečení svůj vlastní názor. Zatímco jeho sourozenci trpělivě skládali trička a šaty, prince Louise zřejmě činnost po chvíli omrzela a tričko, které držel v ruce, hodil zpátky na stůl. Na hromadu už složenou jeho maminkou. Video kolující po sítích teď baví fanoušky královské rodiny.

"Já taky takhle skládám oblečení, princi Lousi, já taky," okomentovala Angela Maddox. Ostatní fanoušci přitakávají a dodávají, že i jejich děti používají stejnou metodu. Další se zase shodli na tom, že princ Louis byl do královské rodiny seslán, aby otestoval trpělivost jejích členů.

 

Mladík vylekal princeznu Kate k smrti. Nakonec to vzala s humorem (10/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.