Horoskop na čtvrtek 14. prosince: Čeká vás důležitý den

Beran

Váš mozek budou zaměstnávat jen a pouze finance. Jednou za čas je nutné řešit podobné záležitosti, proto si na ně dopřejte potřebný klid a pohodu. Nenechte se nikým a ničím vyrušovat a důkladně promyslete svou finanční situaci. Je to velmi důležité.

Býk    

Včerejší novoluní ještě nabízí vhodné dny pro náročnější pracovní vypětí. Máte stále dostatek energie, abyste se vypořádali s nepříjemnými, avšak nutnými záležitostmi. Proto se snažte udělat maximum pro to, abyste v následujícím týdnu měli klid.

Blíženci          

Pozor, vaše milostné avantýry by se mohly začít nepříjemně komplikovat. Soustřeďte se na důležité záležitosti a snažte se je vyřešit, pokud možno rychle a na rovinu. Pokud budete pasivní, dostanete se do nepříjemného kolotoče, ze kterého není úniku.

Rak    

Vzpomenete si na kamarády, na které jste si dlouho nenašli čas. Proto neváhejte a uspořádejte společnou akci. Uvidíte, že se skvěle odreagujete. Budete se perfektně bavit, a navíc se dozvíte spoustu zajímavých a pikantních novinek z vašeho okolí.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2024!
Zjistěte, co vás čeká v roce 2024! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Lev     

Energie máte v poslední době na rozdávání a na vašich pracovních výkonech je to znát. Do všeho se hrnete s vervou a po hlavě. Vaše nadšení je sice obdivuhodné, avšak pouze to nestačí. Snažte se na sobě trochu více pracovat a nejednejte tak zbrkle.

Panna 

Budete se těšit z nebývalého obdivu okolí. Není se čemu divit, šarm a sex-appeal z vás přímo vyzařují. S opačným pohlavím si dnes můžete dělat, co chcete. To však není váš zájem. Pozornost totiž upíráte k jedinému člověku, na kterém vám velmi záleží.

Váhy  

V partnerství to budete mít těžké, protože vidíte všechno hned černě. Zkuste být trochu více nad věcí a oprostit se od všudypřítomného pesimismu. Jakmile budete do budoucnosti hledět se zdravou mírou optimismu a naděje, vaše přání se hned vyplní.

Štír     

Partner se vám bude jevit jako vyložený lenoch. Je to však jeho chyba? V poslední době s vámi šijí všichni čerti. Energie máte na rozdávání. Pokud partner nesdílí váš entuziasmus, nenuťte ho do společných aktivit. Raději si vymyslete vlastní program.

APLIKACE ZDARMA: LÁSKOMĚR
Zjistěte, jak jste na tom se stávajícím vztahem, v sexu a s hledáním lásky!

Střelec

Budete mít pocit, jako by vás dnes něco pracovně brzdilo. Budete plni vášně a emocí, což vám bude bránit v soustředění. Nesnažte se nic lámat přes koleno, a pokud vám něco nejde, raději toho nechte. Snažte se odreagovat sportem a fyzickou námahou.

Kozoroh         

V rodině dojde ke změně díky konstruktivnímu a přímému rozhovoru. Však bylo načase! V poslední době panovala ve vaší domácnosti zvláštní napjatá atmosféra, která na pohodě nepřidávala. Dnes naštěstí konečně uvolníte ventily a napětí opět zmizí.

Vodnář          

V práci se objeví jisté nesrovnalosti, které vám přivodí v průběhu dne menší stres. Naštěstí se vše opět vyřeší a vám spadne kámen ze srdce. Vezměte si ze situace ponaučení a nenechte se příště rozhodit maličkostmi. Každá situace má nějaké řešení.

Ryby  

Promluvíte si s nadřízeným o svém finančním ohodnocení. Otevřený a upřímný rozhovor se snažte vést v klidném a nenásilném duchu. Nátlak a kritika totiž nikam nepovedou. Pokud vydržíte, nakonec najdete společný kompromis, který bude vyhovovat oběma.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.