Zemřel oblíbený slovenský zpěvák (†36). Zůstala po něm manželka a syn

Zpěvák Ivan Janák byl známý hlavně na slovenské punkrockové scéně, působil v oblíbené kapele Búrka. Zemřel minulý pátek po vleklém boji s vážnou nemocí.

"Odpočívej v pokoji, Ivko Janáku – tvůj předčasný odchod je velkou ztrátou pro zvolenskou undergroundovou punkrockovou scénu – nezapomeneme na tvoje riffy a texty," uvedla na facebooku slovenská kapela Demonic-eyed.

Po 36letém zpěvákovi zůstal syn Adámek a manželka Laura. Podle ní Ivan bojoval s dlouhou nemocí. "Miluju tě a navždy budu, tak jak jsme si slíbili v dobrém a zlém. Chybíš, tak moc to bolí. Děkuji za vše, co jsi pro nás dělal, jak ses o mě staral, miloval, zbožňoval, vytvořil nám domov, podporoval mě ve všem, bál se o mě, i když tobě bylo nejhůř," přidala Laura.

"Vše, co jsem ti slíbila splním, všechna tvá poslední přání. Nikdo si nezaslouží to, co sis musel prožít a jak statečně jsi ty dlouhé měsíce bojoval. Nikdo jiný by to tak nezvládl. Byl jsi ten nejsilnější chlap na světě a vždy budeš mojí součástí. Všichni tě milujeme a nikdy na tebe nezapomeneme, na tvou úžasnou osobnost, tvůj úsměv, energii, rady a ochotu všem a vždy nezištně pořád pomáhat. Ivko můj, věřím, že jsi už ve svém sokolnickém nebi," pokračovala v emotivním prohlášení Laura.

[chooze:article;value:532295]

Jak prozradila Janákova manželka, kromě zpěvu se věnoval i sokolnictví. Pomoci pozůstalým se tak rozhodl Slovenský Klub Sokolníků. "Ivan po sobě zanechal syna Adámka. Zřídili jsme pro něho malou sbírku. Kdo chce, může přispět v následujících dvou týdnech na účet SK1083605207004200361212. Vybrané peníze budou následně odevzdané Adámkovi a jeho mámě," napsal na sociálních sítích sokolnický klub, jehož byl Janák členem.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.