Soukup bude zuřit. Žilková porušila jeho hlavní pravidlo

[chooze:gallery;value:32465]

Vánoce se blíží a Veronika Žilková už má doma ozdobený stromeček. Na Mikuláše se rozhodla, že se u něj zvěční se svými vnučkami. S Hanychovou oblékly Miu a Rozárku do svátečních šatiček a užívaly si předvánoční pohodu. 

"Agátiny holčičky," pochlubila se Žilková na instagramu vnučkami. Ačkoliv její fanynky sladký snímek zahřál u srdce, otce Rozárky pravděpodobně nepotěší. Jaromír Soukup totiž Agátě v září údajně zakázal, aby se dceřiny fotky objevovaly na sociálních sítích.

[chooze:article;value:530869]

"Tak hromadně... Rozárku nemůžu už ukazovat na instagramu, protože si to nepřeje její otec," oznámila před několika měsíci Hanychová v příběhu na instagramu. Od té doby se snažila dceru fotit spíše zády anebo její obličej zakrývala různými samolepkami. 

Na Mikuláše však udělala výjimku a fotku se všemi svými dětmi, kde je i Rozárka nezakrytá, na internetu sdílela. Zdá se, že tak Soukupův zákaz vzal za své. "Aguš, vy budete mít problém, takhle ukazovat děti. Jinak super," varovala ji na sociálních sítích raději jedna z fanynek.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.